DOBRY CHCEM SA SPYTAT, CI KU KOZNEJ POTREBUJEM LISTOK OD OBVODAKA, AK NIE, AK MI NAPR. BUDE BRAT KRV, VYBAVIM VSETKO V JEJ ORDINACII, TEDA TU KRV JEJ NAVRHNEM CI BY BOLA TAKA DOBRA,:-). A ESTE KU KTORYM DOKTOROM TREBA PAPIERIK A KU KTORYM NIE?
KOZNA A LISTOK OD OBVODNEHO LEKARA
skrutka a aký konkrétny problém máš? možno nájdeme nejaké riešenie:)
no ja som uz aj stratila ten papierik co mi dala, lebo vtedy sa mi to zlepsilo tak dlhodobo, a chcela mi dat roacutane, tak som si povedala, ze tam uz nepojdem. :-). ale stale neviem ci pojdem tej, alebo druhej, nikto mi nevie odporucit, neviem na koho sa obratit, moje rovesnicky uz ku koznej nemusia chodit, puberta je totiz davno davno za mnou. ony chodia tak jedine ku kozmeticke. :-(
skrutka, veď ja v dobrom píšem, lebo si sa pýtala, že čo je endokrinológia, tak som odpísala, že s akými problémami sa tam chodí, to nemal byť výsmech:) ale s tými výmennými lístkami, neviem ti presne povedať, podľa mňa ak už si u nej bola, tak už netreba chodiť po výmenný lístok, aspoň ja si myslím, ale nechcem ťa popliesť, ak by náhodou nie:)
zwedavus, no veď to som nevedela, keby som to vedela, tak sa nepytam. :-). a teda stale neviem ci potrebujem ten listok. ked nejdem prvy krat. :-(
skrutka, k endokrinológovi sa chodí, ak máš problémy so štítnou žľazou.
a preco teda nepovies obvodnej vsetko aby si nemala take tazive tajomstva? :-)
Ja doteraz neviem že ak mi da obvodna lístok ku kožnej keď tam idem s problemom, či kožnej možem povedať aj o inom probleme na koži. Ako napr obvodnej poviem, že mam bradavicu a chcem si ju odstraniť a da mi lístok ku kožnej, ale ja kožnej poviem,okrem bradavice že chcem niečo aj na vyražky na tvari. Može sa to aj takto vybaviť s jednym lístkom?
A CO JE ENDOKRINOLOG? NEJDEM KU KOZNEJ PRVY KRAT, NAPOSLEDY SOM BOLA PRED PAR ROKMI, TENTO ROK NIE. VYBRALI MI MANDLE, A ZLEPSILO SA TO, NO VRACIA SA TO. ZIADNE ALE FAKT ZE ZIADNE DRAHE PRIPRAVKY NA PLET NEZABERAJU. TO JE SILA.
Mne moja kozna brala aj krv...
ak ides ku koznej prvy krat tak listok potrebujes, ak druhy krat, tak uz nie. A myslim ze ak rozhodne ze treba vysetrit krv, tak ta posle spat k obvodnemu aby to spravil, alebo podla problemu ku endokrinologovi a tak.