Chcem zmiznúť z Azet.sk Ako na to ???

Príspevok v téme: Chcem zmiznúť z Azet.sk Ako na to ???
NIE!nick!89

Chcem zmiznúť z Azet.sk,už aby tam môj nick nebol aby neexistoval , nepýtajte prečo,nechcem o tom hovoriť.
Takže už mám tam asi 4-5 nicky na ktorých som nebola prihlásená viac ako pol roka,je to aj rok...a stále nick existuje!! písala som adminovi a on fur to isté odpísal (kontakt@azet.sk) že na zrušenie je potrebné neprihlásiť sa 6mesiacov .
Tak ako? Ako sa zbaviť nicku na pokeci????

čo mám robiť???

Ďakujem

heracles434

omluvam sa vam za nevhodne spravanie nebol som pouceni uz sa to nestane prosim o opetovne prihasenie heracles434

lienka484

SOM ZUFALA SPRAVYLA SOM NICO CO TERAZ VELMI LUTUJEM A JE TU JEDEN BLAZON CO MA VYDIERA MOJIMI FOTKAMI KTO MI POMOZE??, ORADTE MI BUDEM VELMI VDACA

[zruseny20]

Alebo:

Si prihlásená/ý a na stránke svojho profilu > vľavo v menu pod fotkou a základnými info o tebe máš: Poznámky, Zoznam prihlásení, Nastavenie konta. Klikneš na "Nastavenie konta" a zvyšok je rovnaký

[zruseny20]

Keď si prihlásená/ý na svojom profile > v hornom menu nasmeruj myš na tvoj nick > vyskočí ti ďalšia ponuka > klikneš na "Nastavenie konta" > Vľavo v menu predposledná možnosť "Zrušenie nicku" a zvyšok snáď zvládneš.. (nick ti bude vymazaný do 30 dní - ale už sa nesmieš naň prihlásiť).

toráčová

čo mám robiť ked mi neustale kamoška berie heslo s pokecu a píše tam na moju adresu zle veci a nechce s tím prestať čo mám robiť?

louis vuitto

In the wonderful spring,www.lvoutletfactory.com steady woman.she below powerful natural beauty will very likely be loved a type of stylish and enchanting female glamour within your 2011, LV chun handbag pattern in the direction of the reasonable maiden design is granted priority to take advantage of on printing, pink and so forth sweet elements.