Ako to povedat rodicom?

Príspevok v téme: Ako to povedat rodicom?
Cristi

Ahojte prosim vas o radu mam len 14 a pol roka viem ze som ece v puberte a v nej je vsetko mozne ale prisla som nato ze som lesbicka.Odkedy som si to priznala citim sa lepsie a zistila som ze to odjakziva vomne bolo,s chlapcami som si rozumela ako iba s kamaratmi aj ked som s dvomi chodila.To ze som lesbicka som povedala iba zopar kamaratkam no neviem ako to povedat rodicom =((( citala som vela pribehov ze rodicia za toto vyhodili deti z domu a ja sa bojim aby sa mi nestalo nieco podobne necem aby boli za moju orientaciu na mna zly ...poradte mi prosim ci im to mam povedat a ked uz ano tak ako =´(

nicka254

prepac ak napisem nieco co sa uz spominalo ale nechcem citat ostatne reakcie. Takze vela zavisi aj od toho aky mas vztah s rodicmi a aku maju povahu. Moji by sa s tym asi nezmierili, kedze su strasne konzervativní najme otec. Najme ked zijes na dedine tak to beru ludia uplne inac :)). Ja by som asi nemala ani odvahu povedat to mojim rodicom, mozno az neskor ked si budes na 100% ista ze to tak chces, ze chces zivot stravit s rovnakym pohlavim. ako dlho si myslis alebo vies ze si lesbicka?

Si este velmi mlada a mala si uz aj 2 chalanov. Si vo veku ked sa menis vyvijas, nikdy nevies co ta stretne co sa ti v zivote zmeni. Neurychlila by som sa s tym, mozno pockala rok a nieco a mozno sa s tym zdoverila rodicom. Neunahli sa mozes to lutovat, ale nechcem ta do nicoho nutit rob ako citis, ako to povazujes za vhodne :)

Maťka :o)

Istotne, verím, že si spolu dobre rozumiete a že jedna druhú dopĺňate a prežívate spolu krásne chvíle. Ale možno je to naozaj len otázka tvojho veku a neskôr sa ukáže. Podstatné je nájsť samú seba

Cristi

Maťka :o)......dakujem za tvoj nazor no zeny su lepsie...zena vie co ta druha chce okrem toho rovnaka mentalita a vsetko...a nechcem urazit teraz panov ale u mna sa nemozu rovnat zenam...mne je s mojou babou super a ku stastiu potrebujem len to aby to pochopili aj rodicia

Maťka :o)

Milá Cristi, budem sa za teba modliť, aby si našla sama seba a pochopila, že k žene patrí muž a k mužovi žena. Je to tak zariadené už odpradávna... ako sa rozmnožujú zvieratká, či rastlinky - vždy sú dve pohlavia, tak aj ľudia musia byť. Si pokúšaná. Budem sa preto modliť, aby si našla správnu cestu a nedostala sa do zatratenia, len pre neovládnutie svojich pudov.

sisa72

Cristi,
určite to ešte teraz rodičom nevrav.. možno sa Ti to len zda a časom to prejde.. Ak budeš staršia a stale to bude tak ako to citiš tak im to povedz..

alzbee

JT: no kedze som urcite neni normalna, tak naco ti mam nieco vysvetlovat?
Vies, stacilo by, keby si sa spytal/a dievcat vo svojom okoli, ci by vyskusali aspon raz-zo zvedavosti-sex s babou...verim tomu, ze 9 z 10tich by povedalo ano...alebo sa spytaj, kolko z nich si pri masturbacii predstavuje, ze je spolu s dievcatom...a ako si nemoze byt heterak alebo homosexual tak isty svojou orientaciou? no normalne, pretoze netvrdim, ze vsetci, ale nejeden hetero clovek si podla mna v zivote polozil otazku, ze ci je naozaj hetero, lebo mozno mal homosexualne myslienky...hlavne v obdobi dospievania. Ale mnohi si tieto myslienky radsej nechcu priznat. A taktiez aj pre homosexualnych ludi to zrejme nie je take lahke vyrovnat sa s tym, ze ano, na 100% ma pritahuje to iste pohlavie a su neraz na vazkach...

JT

alzbee ty si určite neni normálna. Aspoň mne to tak pripadá v príspevku uvedenom nižšie. Keď si povedala, že 99% dievčat ako s heterosexuálnou orientáciou by si to rado vyskúšalo so svojim pohlavím.
Mne to pripadá, že si bisexuál, lebo potom to už nechápem.
Taktiež nechápem, ako si heterosexuál alebo homosexuál neni istý zo svojou orientáciou, výnikou sú bisexuáli, tí fakt spočiatku nevedia. Ale ak zistia, že sa im páčia obidve pohlavia tak je to jasné.
Alebo ak si si istá tým čo si povedal, buď taká dobrá a vysvetli to tu?

melon

Cristi, ja by som im zatial nic nevravela, pockaj par rokov :) A ze ta uraza, ked si myslia, ze mas priatela? Ved im rozhodne povedz, ze ziadneho nemas. Nie je to nezvycajne, ved mas len 14 a pol, no nie? :)