mam 18 rokov a moj priatel 22 .. mame uz pohlavny vstyk ale nie je to ono pretoze ja mam strasny strach .....pouzivame pharmatex s kondomom a aj prrusovanou sulozou ak si myslite ze s toho skoro nic nemamme mate pravdu ... co mam robit aby som sa tak moc nebala... chcem si uz niekedy uz konecne riadne uzit... antikoncepciu mi priatel nedovoli a asi ani ja
bojim sa strasne tehotenstva
pipinocka
ty si fakt taka "zlata pipinocka" . a mimochodom, pise sa pohlavny styk, a nie VSTYK. odporucam vzdelavat sa v inej sfere
nz :o)
niekto: dakujem no tentokrat ked snim budem tak to skusim bez stresu :-))
jo a neboj jeho to po case prejde a nebude to tak rychlo :O)
kalendarna metoda plodnych dni ma pearlov index 5-25% pricom 5 je idealne pouzivanie
prerusovana ma 4-27%
pharmatex ma 0,7-2,8
kondom ma pearlov index 2-15%
takze dokopi to je teoreticky
0,00056%-0,1134% zien za ROK otehotnie ked sa budu chranit tak ako vy (0,1134% ak kazdu jednu metodu pouziju zle)
ak mas pravidelny cyklus
a pouzijes kalendarnu metodu a pharmatex spravne tak sanca ze otehotnies (za rok )
je 0,035 %
kondom plus pharmatex:
0,014
pre provnanie hak ma pearlov index 0,3-8% (0,1-7pre slovenko ale niesom isty)
btw aj ked si uplne zdrava nechranis sa vobec nicim tak sanca ze otehotnies je okolo 85 % za rok ;-)
lenze on sa rychlo urobi a ked vytiahne a urobi sa donho tak to skonci a vadi mi to a viem ze aj jemu ze sa tak rychlo urobi
Ale ved ked to uz nanho ide, tak nech vytiahne z teba penis a da to tak do kondomu:)) v tomto pripade sa uz naozaj nemas coho bat podla mna...ale chapem ta, lebo ja som tak premyslala, ze az by som niekedy vysadila tabletky, tak by som sa fakt bala sexovat..nechapem, ako som kedysi-ked som este nebrala HAK- mohla mat take nervy (a byt tak nezodpovedna), ze sme sexovali s priatelom na ostro bez ochrany!
alzbee a este moj priatel sa dost rychlo urobi ale ja ho lubim nevymenila by som ho... len ked ja sa tak bojim ze by mal byt s kondomom ktory je plny ejakulatu v mne
Ved s takou ochranou, co pouzivate vy sa hadam ani neda otehotniet, tak sa fakt nemas coho bat. Alebo este si zacni ratat neplodne dni a sexujte len vtedy. Presne kvoli tomuto ja uzivam HAK. Ano, ja viem, ze je to podla mnohych svinstvo..atd, atd, ale to milovanie je uplne o niecom inom, ked sa fakt nemusim bat a mozem byt maximalne uvolnena.