Teoria relativity

Petuska B

drum, keby si sa ty a tebe podobné pochybné individúa, ktorým dáva anonimita akože moc útočiť na iných radšej vyjadroval k téme, už ma absolútne nebaví to, že keď sa niekomu nepáči nejaký názor, tak začne na toho druhého útočiť a v téme sa nepíše vôbec k téme ale úplné hovadiny, vaše osobné spory nikoho nezaujímajú. Jasné že všetci jasnovidci húlili, na to nemusíš byť Einstein aby si na to prišiel- prišla. RNG zaujímavé, vieš ešte čosi bližšie o Mayoch?

ShaulaThalit

roman: of course... sibyla je pomenovanie pre jasnovedkyne. knazky.... pre zeny s takymito schopnostami, avsak ja som spominala Sybilu ako vlastne meno, bola kralovnou Saby... a prave ta sa spaja s viacerymi proroctvami.

drum

Shaula Thalit a ty odkial čerpáš svoje tzv.vedomosti a Nostradamovi o čakrách, vešticiach UFO? Tebe ich čo nafúka do tej tvojej hlavy? Vietor z východu alebo zo západu? Kde si zaregistrovala takú hlúposť že Sibyla jedla psychotropné listy? Neješ ich náhodou aj ty, keď chceš rozdávať všade a všetkým svoje rozumy a nakoniec keď nie je po tvojom začneš útočiť? Celé dni sedíš len sedíš za počítačom, zakladáš témy a robíš niekedy zo seba chuderku ktorú nikto nemá rád. O chvíľu sa tu zbehnú tvoje ochrankyne z otázkou, kto tu ubližuje našej Thauli? Alebo to budeš ty sama, 16-ročná z vysokým IQ? Ozaj niekde si písala že máš 18 a možno ani to sa nezakladá na pravde. O chvíľu sa tu nasáčkuješ, odpovedať ti nebudem, bolo by to pod moju úroveň, nebudem sa predsa hádať s chorým človekom.(užívaš predsa antidepresíva, nie? nechcem aby ťa to rozrušovalo, potrebuješ kľud pri svojej liečbe.)

Vieš múdrosť, rastie do výšky, hlúposť sa šíri do priestoru, tá nerastie,iba sa šíri a preto sa občas dostane aj sem, kde sa niekoho zmocní. Koho asi, Shaula?

Na záver: a vieš, že ľudia radšej bočia, od takých truhlíkov ako si ty, čo všetko vedia, všade, boli a nepripustia že niekto iný môže byť od nich aj múdrejší? Tu niekde hľadaj, prečo ťa nikto nemá rád a vyzdravieš. Pa, Shaula Thalit.

roman08

sybila nebola nejaka jedna osoba je to pomenovanie nejakych carodejnic niekedy zo stredoveku a co sa tyka tych omamnych latok tak aj nostradamus pred svojimi videniami uzival drogy aby mal lepsie videnie.on tvrdil ze mu boh dava moznost nahliadnut do buducnosti o com pevne pochybujem prave kvoli uzivaniu halucinogennych latok.urcite clovek na to aby mu boh dal poznat buducnost sa nemusi najprv zhulit takze ja by som povedal ze je to skor satanizmus.

RNG

majiovia su velmi zaujimavi, ale dnes uz su tie 'zahady" viacmenej zodpovedane. Vobec nezanikli, ved obyvatelstvo dnesnew tam zijuce su ich potomkovia. Cely problem bol, ze len 1/2 percenta bolo vzdelanych a zili v tych centrach civilizacie a terorizovali ostatnych 99.5 percenta,vyberali z nich velke mnozstva na obet bohom az ich system skolaboval(teda aj viackrat sa to stalo v historii , nielen posledny kolaps). Pri revolucii a nepokojoch tu malu cast "inteligencie" vybili a bolo po civilizacii, ludia sa vratili spat do pralesov a zili dalej primitivne. Dodnes maju povercivy strach z historickych zrucanin, akom som mal moznost osobne pozorovat pri viacerych navstevach Mexika(Chichen Itza, Tulum...)

ShaulaThalit

Aj ked sa Nosradamovi nevydarili vsetky predpovede, bolo to zapricinene mozno aj tym, ze sme si ich zle vylozili - pisal totizto v kodoch... V podstate ho mozme napriek tomu povazovat za najpresnejsieho jasnovidca... O Sibile neviem vela, ale zaregistrovala som, ze jedla psychotropne listy, ktore jej sposobovali halucinacie a vlastne tak predpodvedala buducnost. Bola mimo vedomim, ale predpovedala... skor sa zameriavam na Nosrtradamusa....

Petuska B

No Nostradámovi toho teda nevyšlo dosť :-) Sibila sa tiež pár krát netrafila, na tých by som sa moc nespoliehala i keď o mŕtvych len v dobrom :-) Hlavne je tam veľa dvojok a po sčítaní a zredukovaní na jednociferné číslo nám tiež víde dvojka, čo značí dualitu.

ShaulaThalit

a mozno aj mala pikoska ohladom tejto temy, ze ak si zoberiete datum 21.12.2012 - nachadzaju sa v nom len tri cisla: 0 1 2... a pocitace pracuju v dvojkovej sustave 1 a 2... a mozno rok 2012 sa spaja aj s tym, ze nas caka novy rozmer, a to aj v pocitacoch....
Co sa tyka konca sveta, su nan rozne pohlady, napr. z krestanskeho hladiska - vezmite si co a pise v biblii, z hladiska Mayov, alebo jasnovidcov ako Sibily, Nostradama (niektori ho nazyvaju jasnovidcom, ktory sa nikdy nemylil, ale Nostradamovi nevysli rozne predpovede) a inych jasnovidcov.... a mozno je to "koniec sveta" s vyznamom "novy zaciatok" ...............

Petuska B

Možno vyhynieme ako dinosauri :-D
Serú ma také zaručené správy o konci sveta, ľudia sa z toho potom idú posrať. Ako raz "veľký pán" :-) povedal- "Nevieme ani dňa ani hodiny " a tak to má byť, čo má prísť- príde, každý deň mám žiť tak akoby bol posledný. Na E-tíka neverím :-) sci-fi ma nebaví, podľa mňa to nemá ani hlavu ani pätu, skôr si myslím, že mimozemšťanov vymyslel nejaký duševne chorý jedinec, ktorý si do toho všetkého zahúlil a videl čosi ako mimozemšťana :-) Ale ok, možno v tom nekonečnom vesmíre existujú aj iné bytosti ako sme my, to iba človek si myslí, že je tu jediný a dokonalý, takto bude aspoň pokornejší. Rok 2012 prinesie podobný prerod do vyššej dimenzie ako sa stal Mayom, dodnes nik netuší kam zmizli, nezmizli, len postúpili do vyššej dimenzie, ich energetické pole začalo viac vybrovať a preto sa stali neviditelnými :-) trošku dementne vysvetlené ale odborne to vysvetliť neviem. Takže v poho, nebojím sa skôr sa teším :-)Hlavne ma teda zaujíma či na tejto úrovni bude fungovať sex a akým spôsobom :-D

ShaulaThalit

drum: ked si uz na tom googly, tak si nezabudni pozriet aj heslo "plejadania" mozno zistis, ze mas s nimi nieco spolocne.........