vztah s velkym "?" ... :(

Príspevok v téme: vztah s velkym "?" ... :(
inLoweee

ani neviem ako zacat, ale viem, ze kazdy prispevok od vas by mi velmi pomohol, kazda rada, prip. vasa skusenost. mam 3rocny vztah pricom kazdy z nas studuje v inom meste /ke,Ba) Teraz prazdniny travime spolu v BA, jedine tieto dva mesiace mozme byt spolu, no priatelovi je to zrejme jedno... Jediny cas kedy sme spolu je ked ideme spat, ked rano vstavame, ked sa ideme najest, akonahle napr. prideme z obedu uteka za kamaratmi a trci pri nich niekedy az do rana (1hod.rano) Je s nimi na internete- jeho argumentom na moju zufalost z toho bolo: "ja som zvyknuty byt na internete" :( Trapi ma i to, ze cele dni hrava na tom internete poker s vlastn.prachmi, mozno i toto je pricina toho vsetkeho-zavisost, alebo co. Sem tam sa pride najest a so "zasobami" opet uteka na net. Ja uz nemozem zniest 4 steny, kamosov tu nemam nakolko ja studujem v KE, takze max. sa sem tam vyberiem do mesta prejst :( sama :( ... Nehovorim, ze je tak vzdy, boli sme 3krat v kine, resp. niekedy na nakup, ale to je vsetko... neviem co si mam o tom mysliet. On vie, ze ma to trapi, ale nic pre to neurobi... Akoby nemal zaujem nieco menit, ked mu je na nete s kamosmi a s pokrom tak fajn,... ale moja trpezlivost vrcholiii .... A par krat som aj navrhovala program, ist k vode, na kupko a tak, no stale si nasiel vyhovorku. Zajtra uz planujem ist sama na Zlate piesky, lebo sa v tej izbe zblaznim :((pre info mame obaja takmer 21r.) Poradte prosim, som tu sama a ani sa nemam s kym porozpravat o tom.... :(

winki

neni nic zle dat ludom druhu sancu...kazdy si to zasluzi a su ludia co si to zasluzia. Len si musis uvedomit ci dokazes zabudnut ci mu to nebudes pri kazdej hadke vyhadzovat na oci. Ci sa s stym dokazes vyrovnat a nebudes ho teraz kontrolovat a podozrievat za kazdu malickost.

awojky

a tak uz sa to vyrieslo,,nakoniec to bolo trosku inak ako mi to kamoska vypravala. Mno ona rada zvelicuje,,,no tak pohoda. Mno tak zatim v tom niesom sama. On sa strasne tesi na babeno, len sa bojim, ze ked urobil raz ked ma podviedol, ze urobi druhykrat. Hm. Zatial o nicom takom nevem, ukaze buducnost. Mno ale tak zeby sa mi vyhybal ako tebe, ze chodil stale von a mna nechaval sam na byte, tak to sa este nestalo, teda predtym, ked sme mali tiez krizu, on sa radej vtedy so mnou rozisiel. Mno to sme sa prvykrat rozisli a po tydny si uvedomil, ze bezomna ho to nebavi tak sme sa dali do kopy. A bolo nam skvele az do kym ma nepodviedol. Mno to ako som pisala som mu odpustila. Vela som s nim o tom debatovala, a od vtedy sa nas vztah zmenil, je milsi, pozornejsi a viac si ma vazi. Az na ten vcerajsok mno. Hm viem, ze so spomienky ked ma podviedol nema nic iba vycitky a nerad na to spomina. Hm ale aj tak sa drzim nazoru urobi raz urobi druhykrat. Uvidime!!!

dionee

Aj ja drzim palce:) Mozno sa fakt velmi lubkate. V zivote sa stava vselico a najkrajsie je to prekonat v tom dobrom.

ALLISSON

InLoweee

Nuž myslím si,že si k tomu chlapcovi až príliš dobrá a podľa toho čo si písala v príspevkoch si myslím,že si tú druhú šancu nezaslúži.Ale je to tvoje rozhodnutie,tak Vám prajem nech sa Vám vo vzťahu už len darí,a ste spolu štastní a hlavne Tebe, nech sa už nemusíš kôli nemu trápiť.Držím palce:)

InLoweee

awojky

no, teda si ma prekvapila svojou skusenostou :/ teda dost neprijemna rana od zivota a ako aj ty vravis -clovek si za to vsetko moze sam.. Velmi dobre viem, co vsetko ma moze cakat, aj o tom som premyslala, ze co ak raz ostanem s nim tehotna a pod. Ale kedze sme obaja nadmieru zodpovedni, tak bez adekvatnej ochrany to nejde - i ked - aj ta moze zlyhat, co je jasnee... Len vies, ja som ho za tie tri roky este ani raz neskusala v zmysle, urobil chybu, som zvedava ci sa pouci. Proste doteraz som s nim nemala vacsie problemy, ani hadky,..ak sme sa hadali, tak len pre mna, nakolko v istom obdobi viem byt nervozna a pod. :( Keby som nevedela co vsetko si vytrpel aj kvoli mne, tak by som to nerobila. No prave preto, ze on mi dal tolko "sanci" sa spametat, tak mu chcem dat aspon tu jednu aj ja...A nech sa deje cokolvek, neverim, ze na svete neexistuje jeden clovek, ktory by sa dokazal poucit z vlastnych chyb... Nevravim, ze ten moj je taky,...ja to neviem, ale chcem to zistit, chcem zistit s akym clovekom uz taham vztah 3 roky,...ci ma fakt klamal v tom, aky v skutocnosti je, alebo to naozaj bol len omyl...ak tato sanca bude zbytocna, bude nasledovat adekvatne riesenie (rozchod)... Ale 3 roky su 3 roky a bez jedinej sance by som to asi nedokazala ukoncit, aj ked urobil cokolvek, resp. sa spraval akokolvek... A len tak medzi nami, su pary, ktore aj ked neveru odpustili, uz viac sa k tomuto cinu nevratili. Takze... ten spominany otaznik vysi nad nami stale, a teda i nad tymto problemom,...som zvedava co ukaze cas, no budem uz menej tolerantnejsia, samozrejme chyby akceptujem, vsak kazdy sa ich dopusta, no kazdy z nas ma istu hranicu a je len na nas ako vysoko si ju damee....

awojky

no uz som tu raz pisala,,a hovorim ti, ze robis velku chybu. Presne to iste som urobila aj ja, tiez ma podviedol, poslala som ho do riti,,cely tyden mi nechybal az pokial mi zacal vypisovat a tak, mno a potom som sa ozrala na disce a zavolala som ho do mesta a tam sme sa zacali boskavat,,,on mi sluboval modre z neba,,,tiez by som mohla citovat co mi vypisoval ked sme sa dali do kopy, take sladke veci,,,same sluby atd...a hlavne sa mi rata sms, ze milujem ta a nikdy ta uz nesklamem v nicom..hahahaha a ja naivna som mu na toto vse skocila,,,ze vsak ludia robia chyby,,,ze on sa zmeni atd...a ako som na tom teraz? hm akurat dnes sa to vse dosralo,,,,hm akurat dnes!!! vcera mi este volal,,teda dnes rano okolo druhej,,ked ma odkopol dom,,ze hned ide domov a co sa dnes nedozviem? ze bol s kamaratom niekde v meste do minimalne pol siestej rana,,,ze chlastal,,atd,,a co je este k tomu bonus? ze cakam babeno,,,a newem co ted robit! som s toho psychycky na dne,,,uz som aj chcela spachat samovrazdu,,,ze to ukoncim,to trapenie!! vies co to je za pocit? ked si zrazu v tom sama? ked si predstavis, ze ta nikto nepodrzi pocas tehotenstva,,ze rodit budes sama,,sama sa one starat,,,mno zatim sa mu newem do ted ozvat,,,vies pisem to preto, nechcem aby ma niekto lutoval,,,mozem si za to sama!!!! ale aby si videla ako mozes dopadnut,,,a toto urcite nechces,,,a ano urobi raz urobi druhykrat!!! tomu ver!!!

InLoweee

dakujem vam babenky za vase prispevky. Viem, ze mate do istej miery pravdu.

Ja to v podstate teraz ani nejako velmi neriesim, ale kontakt sme zatial uplne nezrusili, nakolko chodi za mnou stale (aj ked sme doma). Myslim si, ze to jeho skvele spravanie bude trvat nanajvys 5 mesiacov, no neda mi este nieco - tzv. "sanca" :( mozno ma za to odpisete, ze som hlupa, ze ked urobil raz, urobi aj druhykrat, ze ma nelubi a pod... no ked si to tak nehavam pomalicky prechadzat hlavou zistujem, ze v podstate nikto z nas nie je dokonaly a kazdy sa za zivot dopusti aj vaznejsej chyby.... Nechcem zase odsudzovat cloveka preto ze sa nejakej tej chyby dopustil. No na druhej strane to nechcem tolerovat donekonecna. Premyslam, ze to necham tak ako to je , a ak chlapcovi zalezi, bude sa snazit,... no pri najblizsej podobnej chybe uz nebude existovat ziaden kompromis. Mozno si myslite ze potom by som mu opet odpustila (nie, to viem, ze nie, lebo clovek, ktory sa z vlastnych chyb nevie poucit je pre mna takmer bezcenny! Ved na to ludia chyby robia, aby sa na nich pucili predsa, no nie?)...Ja tiez nie som svatec a priznam si to, i ja som sa mnohych veci dopustila a vtedy bolo na nom, ci sa so mnou rozide- nikdy to vsak neurobil. A tak to chcem urobit i ja- dat mu aspon jednu sancu, ktoru som za ten cas zatial ani nemala dovod mu dat. A uvidime co cas prinesie. Potrebujem zistit, ci sa ten clovek dokaze na svojich chybach poucit, ci si vie vstupit do svedomia, ci je takym chlapom, s ktorym by som si zivot vedela predstavit...proste potrebujem to vediet a inak ako takouto cestou sa to neda :( ... Trosku ma dokopla k tomu aj jeho sms, ktoru mi napisal vcera v noci (pricom sms od neho mi chodili tak max 1 za mesiac ale takato este nikdy) vsak citujem: "mojko...chcem ti nieco napisat...si to jedine stvorenie, ktore naozaj milujem...je jedno ci mi niekto nieco povie, vzdy verim iba tebe mojko :´( ...lebo viem, ze moje srdiecko patri len tebe... aj keby si mi dala koniec, aj tak by som ta miloval, aj keby si ma podviedla aj tak by som ta lubil...proste mozu byt dievcata akokolvek zvodne a pekne, ale TEBA MILUJEM :´( ...sladke sny"
Takze asi mu tu sancu dam, s tym, ze ked ma sklame, uz mu nic nepomoze, ani slzy, ani plac, ani vydieranie, nic... A teraz mozete pisat aka som hlupa, ze to robim, alebo ma v tom len podporit :) ...Rada si precitam vase nazory po tejto mojej sprave. Dakujem vam zienky zo srdiecka...

klarina

Tiez som sledovala celu tuto diskusiu a je to presne tak, ako vsetci od zaciatku predpovedali, ze ta skutocne nelubi a mal inu a tebou si bol a je stale isty...a teraz vyvadza, lebo si mu na to prisla, a obskakuje ta lebo nechce o tu istotu prist...
Tak ale ako predtym ti vsetci pisali, ze sa mas na neho vykaslat, ale ty si ho obhajovala, tak aj teraz je to zaaase to iste..a stavim sa ze sa snim neroziised. Ano, siel s tebou domov, urcite koli tomu "ze ta lubi a aby ti s taskami pomohol"..blabla, a ty mu zase odpustis a budes tam kde predtym...nemyslim to v zlom, ale dievca preboha spamataj sa. Si skvela baba, mas na viac, nebud naivna a slaboch, ved nemas 15-nast!...zrus s nim kontakt, ked odide, neozyvaj sa mu, nenechaj sa zase zlomit...drz sa, pa.

mellinda

inLoweee ahoj, po dlhsom case sa vraciam k tvojej teme, precitala som si par prispevkov. v konecnom dosledku to je presne tak, ako som predpovedala aj pred tym. tvoj (dufam ze uz ex) priatel je emocne nestabilny jedinec, s psychopatickymi crtmi. vsetky tie jeho vylevy, plac, citove vydieranie, to nie je normalne. inej zene pise take spravy a potom ti vyklada, ze to nemyslel vazne? nech ide do certa, je nenormalny. bud rada, ze si doma. zabudni na neho, nekontaktuj ho, zmen si cislo, skratka KONIEC. a tym jeho vyhrazkam never. on vie, ze ta tym ma v hrsti, ale realne by toho nebol schopny. zacni odznova. neobracaj sa spat.