Obzerá sa za inými

Príspevok v téme: Obzerá sa za inými
Priska

Mám priateľa relatívne krátko, inak je vcelku milý, ale veľmi mi ubližuje, že sa aj pri mne obzerá za inými. Nerobí to vždy keď spolu niekam ideme, ale keď ho nejaká zaujme, tak si ide krk vykrútiť, jak ideme ďalej vkuse na každom kroku sa po nej vytáča. Komentáre má asi také, že aká je to škrata, že má celulitídu (v skutočnosti samozrejme žiadnu nemá), že má nesúmernú postavu a pod. Vyberie si pritom sexicu čo vyzerá napr. ako klon Pamely Anderson ako posledne (akurát že nemá až taký extrémny hrudník), čiže je viac než jasné, že myslí úplne opak toho čo mi hovorí. Mne to ubližuje, cítim sa menejcenná, mám pocit, že hoci je so mnou, najradšej by mal nejakú sexbombu a mňa má len preto, že sa na nič lepšie nezmohol. Ja som taká úplne obyčajná, nie som škrata, aj sa občas nejakým mužom páčim, hlavne keď sa nahodím, ale napriek tomu sa nemôžem ani zďaleka porovnávať so sexicami ktoré vyzerajú ako vystrihnuté z módneho časopisu. Už mi z toho tak hrabe, že mám zlý pocit aj keď vidím nejakú takú krásavicu hoci s ním nie som. Bojím sa s ním ísť von, sexíc je plné mesto, furt si má z čoho vyberať. A hoci sprvoti som pri ňom bola dosť žhavá do sexu, docela ma to prešlo, nemám na to chuť, neviem sa uvolniť, mám sklučujúci pocit že sa mu nepáčim, že ma má len tak a že si predstavuje tie bohyne z ulice. Ešte podotknem že on nie je tiež nejaký zrovna veľký krásavec, hoci si o sebe dosť myslí. Čo mám robiť?

Azuriitko

Priska, vyzerá to že máš podobné zmýšľanie ako ja :D Nemal som vlastne ešte dáky vážny vzťah, ale už len keď sa niečo črtalo, tak som nemal chuť pozerať po iných babách, proste som sa cítil ako podvodník, keby pozerám po iných. Ale to záleží aj od povahy, ako určite najlepšie ako ostatní radia prediskutovať s ním a uvidíš čo ďalej :)

AdamKrt

Priska:

vies, niektori ludia maju dlhe vedenie. Pre priatelku urobim vselico, aby sa dobre citila, ale par krat som jej tiez musel pripomenut, ze nielen brat, ale aj davat obcas treba. Vztah je o dvoch ludoch, nie jednostranna zalezitost.

Priska

AdamKrt: dik skusim asi najskor ten rozhovor a ked to nepomoze, tak toto. Ja som asi blba, ja ked mam priatela tak ho len chvalim a davam mu pocitit ze je pre mna ten naj... vo vsetkom, ze nikto iny pre mna neexistuje. Cakam ze aj on sa ku mne tak bude chovat ale jaksi to vobec nefunguje.

AdamKrt

Priska:

vsimnut si musi, aj keby nechcel. To je vrodene, ze muz sa pozera za zenami. Dolezite je vsak, co robi. Pretoze mysliet si clovek a hovorit moze hocico, ale dolezite su ciny.

Pozri, ak Ti to vadi, ze je taky netaktny - skus mu to povedat, nech to nerobi aspon tak okato.

Alebo urob nieco ine. Pojde okolo Teba pekny chlap a zacni - ten ma ale vypracovany biceps. A ten hrudnik, urcite ma chlpatu hrud. Kolik nebude mat asi tiez najmensi a urcite ho bude mat riadne tvrdeho. Ale ten zadok, hned by som mu po nom capla...

Skus to urobit takto parkrat a uvidis, ako nim trhne. To by si neuvedomil hadam len polointeligentny tlk s lobotomiou mozgovne :)

Priska

alzbee: Diki za nazor :) Veru s tymi myslienkami mas uplnu pravdu, ja si tiez nie vzdy predstavujem jeho a beriem to tak, ze ani on mna ale ze to nikdy nechcem vediet co ci koho si predstavuje. Ale pri takomto spravani mi to vlastne sam predhadzuje, co sa mu paci a koho si predstavuje a kedze to uz potom viem, je to pre mna zranujuce. Keby sa mu ta baba nepacila, nejde si celu cestu po parkovisku vykrutit za nou krk. A tie jeho reci ako ze je skareda to hovori len preto, aby to nejak zamaskoval a aby som mu nerobila sceny, to mi je jasne. Zatial som sa s nim o tom nebavila, naberam odvahu. Mam obavy ze to skonci ze sa bude rozculovat ze vsak jemu sa tie zenske predsa vobec nepacia vsak mi to hovori a ze problem je vo mne. On je taky typ.

Priska

AdamKrt: dakujem za nazor, konecne jeden chlap co ma na tomu zdravy pohlad :) Ako mne je jasne, ze si tie baby vsimne. Ale sprovoti sa za nimi vobec neobzeral, zacal s tym az teraz v poslednej dobe. Sprvoti mal oci len pre mna. Inak co som si vsimla aj tvoje ine nazory, tak sa mi pacia, myslim si ze si inteligentny

usiko

moj to robil, ked sme spolu zacinali...ja som mu na to nic nepovedala, ale som sa pridala...akoze som mu na to povedala.....taka ta zaujala? ved ma toto a toto....aha, tamta lepsie vypada....aha, tamta je aka?....no a prestal....

alzbee

Priska: zakladom kazdeho vztahu je komunikacia!!! vysvetli mu, ze predpokladas, ze sa za tymi babami neobzera zato, ze by boli spatne (ako ti to on hovori..az ti ale hovori pravdu, tak je asi jeden z miliona chlapov, ktoremu sa teda naozaj take nepacia a vidi ich v skutocnosti ako spatne), lebo ved aj ty sama vidis, ze su sexice, ale preto, ze sa mu pacia...na tom nie je nic zle, ked si chlap obzera aj ine. teda aspon ja v tomto smere nie som ziarliva, ale ho popros, aby to aspon nerobil v tvojej pritomnosti. lebo to by aj mna ranilo, ze priatel ma drzi za ruku a vykrucal by sa za inou. ked chce, nech si pozrie, ale aspon nejak nenapadne:)) ved aj ja si obcas ineho chlapa pozriem, ale len tak jednym ockom :-P A az by nezabrala tvoja prosba, aby to nerobil, tak zacni hrat jeho hru. Spytaj sa ho, ako by sa citil on, keby si sa otacala za inymi chlapmi? az by povedal, ze by mu to nevadilo, tak to zacni praktizovat a uvidis, ci mu to naozaj nebude vadit...a co sa tyka toho, ze sa bojis, ze si pri sexe predstavuje ine...s tym nespravis nic. Su to len myslienky. Radsej, nech ti je neverny v mysli, nez keby ti mal byt neverny aj v skutocnosti. Dopraj chlapovi polygamnost aspon v jeho myslienkach:)) lebo pozri-aj keby ti povedal, ze mysli len na teba, tak ty budes mat stale v hlave cervika, ze co ak nie...zbytocne sa len budes zozierat.

AdamKrt

Iba pozerat sa neni ziadny problem. Tiez sa pozeram, ale nejak sa zas neotacam. Pozriem sa vsak ci na hocijaku zenu, alebo na stareho bezzubeho muza, opitu babku, pobehujuceho psa, kamen na ulici, list na strome... Jednoducho vsimam si okolie :)

Len nemam k tomu tie komentare, nehodnotim niekoho ale modelingovy odbornik :)