Tocenie hlavy

Príspevok v téme: Tocenie hlavy
točenica

Prosím vás o radu. Mesiac sa nemôžem zbaviť točenia hlavy. Už som bola hádam všade - štítna žľaza OK, hormóny OK, neurológia - OK až na tetániu, interné - liečim sa na vysoký tlak, krčné - OK, očné - OK. Nie sú to také závraty, že ma vyhodí z ničoho nič na cestu, ale je to permanentné, strašne nepríjemné točenie hlavy. Môžem mať nádor? Vtedy vraj hlava bolí, netočí... Ja už neviem, som na maródke, lebo to nezvládam. Nejdem ani do obchodu zo strachu, že so mnou spadne. Pitný režim dodržiavam. Krv mám v poriadku až na to, že mám zápal, ale nevie sa kde a vysok=u sedimentáciu. Občas mám aj trošku zvýšenú teplotu. Lekár mi už nevie pomôcť, tak to skúšam tu. Za každý cenný názor ďakujem.

:)

Pisete ze mate krv v poriadku..A zmienili ste sa s vasou obavou z nadoru aj lekarovi?Vysetrili vam markery?Boli ste na CT vysetreni?Ak vam to nie je neprijemne,mozete upresnit ake lieky na tlak uzivate?Beriete aj magnezium?Pomaha totiz na krce,ktore mate(tetania)a sucasne znizi tlak a moze pomahat pri "toceni" hlavy.Ale urcite bez porady s lekarom alebo lekarnikom ho neuzivajte.Meriate si krvny tlak?Nie je mozne zeby ste mali vysoku davku antihypertenziv?