Chcela by som si odfarbiť prvý krát vlasy na trochu tmavší odtieň.Odrádza ma to,že ak budú odrastať,budem si ich musieť farbiť každé 2 mesiace (rsp.mesiac),nezničia sa takto,ak to je farba,ktorá dodáva lesk vlasom a pod.?
Mám si začať farbiť vlasy?
Daj si hennu. Ak chceš tmavšie, tak by si mala zmiešať hnedú s čiernou. Henna by bola pre teba OK. Ona vydrži, len na začiatku treba dať aspoň 3 aplikacie, aby sa zafixovala farba a potom držídobre, len tak ľahko sa nevymyje.
Lucinka, ja ju mám ešte vždy. Vlasy mám do zlata, aj keď ich mám svetlejšie. Proste to vidno :D
Lucinka, mam ich hnedé a farba je horkosladká čokoláda.Používala som veľa krát farbiace šampóny,ktoré po 5 umytiach zišli dole.Chcela by som niečo trvácnejšie.
flow, aj ja by som ti poradila hennu, henna sa vymyva, takze ti nebude vidiet ani ziaden ostry odrast. A ake mas vlasy a na aky tmavsi odtien si chces nafarbit?
:) daj si Hennu. Už sa cítim, akoby som robila reklamu :) ale je to fakt super. Po chemickej farbe sa ti zničia vlasy, po každej. Henna je prírodná farby a vlasy ti naopak vyživí, budú sa ti super lesknuť, nebudú padať, štiepiť sa a upraví sa ti aj pokožka hlavy. A nemusiš isť s tým ku kaderničke, ale capneš si to na vlasy doma.