otazka, to sa fakt vsetci chlapi v pritomnosti partnerky kludne obzeraju po druhych?moze mi to niekto zdvovodnit???najlepsie nejaky chlap..totiz, som pekna baba a ako vsetci s chybickami krasy, ale ak vidim, ze sa moj priatel v mojej pritomnosti ozera po inych, tak to vo mne prebudi vsetky ..aj tie skryte komplexy. skusala som to urobit naopak..ale citim sa tak trapne, ak sa mam obzerat po chlapoch. ja sa sice tiez obcas obzriem..ale to uz musi byt...jeden z tisic..este jeden postreh na zaver..z mojho pozorovania, vacsinou len chlapi s tymi peknymi babami maju potrebu vyhladavat ine, akoby chceli vediet, ci maju aj na lepsiu. skor sa uskromnia ti, ktori maju dievcata menej pekne..co z toho vyplyva ???
tiez sa obzerate po inych?
milli..no tak to presne hovori moj sice nie len v tomto ale ze si v hlave domyslam veci ktore nie su vobec pravda a ani nechape z kade akoze na to chodim....
aj ked teraz som este v tom ze moj by ma nepodviedol...ale myslim si ze v dnesnom poviem to metaforicky skazenom svete sa uz naozaj neda verit nikomu a nicomu na 100%
Pre ramirka, dakujem. Vlastna skusenost. Pre oski, vidis a moj byvaly mi zase hovoril, ze prehanam a mam velku fantaziu. Myslim si vsak, ze celu pravdu ani nepoznam. Viem mozno zlomok z toho vsetkeho. Ked sme zacali spolu chodit, vobec sa neobzeral za inymi zenami, skor stale pozoroval inych muzov, co boli blizko, neskor si uz zacal vsimat viac zeny a potom, o nieco neskor bol rozchod. Ale nie kvoli tomu, ze sa obzera, ale kvoli mojim obvineniam a otazkam tykajuce sa toho a on mal toho plne zuby a ukoncil to. Pritom som teraz zistila, ze som mala ja pravdu, niekedy to proste aj vycitis, su tu naznyky, pravda vyjde najavo, aj ked to silno skryva.
tak toto je tema do ktorej sa velmi rada zapojim...pretoze sa tyka aj mna.vzdy som zastavala nazor ze ved to je predsa normalne ze sa chlapi pozru na ine baby..az kym som nezacala chodit s mojim terajsim priatelom a on to robi tak okato niekedy v mojej pritomnosti ze mam hned po nalade na chvilu..a to som naozaj tolerantna.....pritom uz parkrat som sa ho snazila upozornit nech to nerobi aspon v mojej pritomnosti a on mi este povie ze nie nerobi! a musim povedat ze tiez som svojho uputala najprv vyzorom a az potom ma zacal spoznavat....
milly to si vystihla ze si treba davat pozor na tie ktore nespomina a teda nemame moznost o nic vediet..je to pravda...
Hej hej, podla mna je strasne ak muz sa obzrie za inou v pritomnosti svojej partnerky...
Je prirodzene, ze sa pozerame po inych, ale je aj dolezite ze akym sposobom...
Niektori muzi to robia sposobom a la, ze im idu ocne bulvy vypadnut... a vtedy je to fakt viac primitivne ako prirodzene
podla mna to je cisto o slusnosti a charaktere. je normalne ked sa pozrie za peknou babou - ked prejde ta zamilovana faza a zacne opat vidiet - ale ak toho druheho lubim, beriem na neho ohlad a nerobim to pred partnerom aby sa citil trapne
ale napadla ma ina vec, jak som bola v sprche. ono to bude tak, ze ked chlapi vidia te pekne kocny kdekolvek na ulici, tak si asi myslia, ze v opatkoch aj spavaju a ked maju sracku, tak su na zachode stale take neodolatelne ako na predvadzacom mole. to znamena, ze ak nas..teda tie frajerky, ktorym sa pozeraju do ksichtu uz xy rokov vidia v tychto beznych cinnostiach, tak im je luto ze nie su non stop take sexi ako tie "druhe" . Pritom sme vsetky rovnake...obcas sexi, obcas pribrate, obcas s chripkou, obcas stastne....jedine, co ja mi nie je jasne, ze toto ti chlapi nevidia a nechapu...to je mi ZAHADA!!!!!
milli, to je jasne, ze mi o nej nepovedal sam. ja som mala urcite podozrenie na zaklade toho, co som videla, na co sa velmi nasral, ze ho upodozrievam a to bola velka scena..a nakoniec sa mi to potvrdilo asi o pol roka v tych e-mailoch. to je jasne, ze chlapi budu spominat len kamaratky a tie vazne znamosti vylucia uplne z konverzacie..
Rozdiel medzi muzom a zenou je v tomto smere taky, ze my zeny sa vieme pozriet na ineho nenapadne, zatial co chlapi sa to nejak extra nesnazia zakryt, ked pozru na inu:))
Doveruj, ale preveruj.Toho hesla sa ja drzim a uz ho nepustim.
Niekedy je vsetko inak, ako to vyzera. Napriklad ja som volakedy upodozrievala byvaleho z toho, ze ma nieco so svojimi kamoskami, ktore casto spominal. Nakoniec som sa s nimi skamaratila a zistila, ze su to vazne iba kamosky. A ze mal zalusk na inu, o ktorej som sa dozvedela od znamej. O tej mi vravel, ze ju nepozna, uverila som mu a neskor som zistila, ze ju vlastne poznal. Cize pozor treba davat na tie, o ktorych neviete, viem, je to nemozne.