Liečba akné

pnpnpn

jj ved presne o tom je ta stranka ze sa snazime popisat ake su moznosti a podobne nechceme radit niejake tabletky alebo masticky...ale zasa na druhej stranke kazdemu nieco ine prospeje - mozno tebe sade8 doktor nepomohol ale zasa niekomu inemu moze pomoct...

sade8

a ta stranka - ako to je dobre ze sa niekto snazi pomoct, ale ja som to prenechala doktorom a napchavali ma lokalnymi antibiotikami a potom celkovymi, alebo vselijake maste, nieco pomohlo nachvilu nieco vobec nie, dakujem pekne za taku odbornu pomoc
a vyskusala som aj sama pomoct, skusala som aj nieco prirodne - ale stale hladam co by mi dostatocne pomohlo

pnpnpn

mnamka257 snazime sa na tych strankach hlavne popisat problem co je akne a moznosti liecby akne - neodporucame ziadne masticky ani nic take hlavne nie ze kupit od nas - je to ciste informacna stranka o akne...

mnamka257

ja som vyskusala vselico mozne , ale nic co sa hovoria taketo stranky, a vselijake tabletky a maste , ktore maju iba dobru reklamu, a nie su na predpis, mi nepomohli.podla mna je to najlepsie prenechat na koznu lekarku