ahojte ktorý je najlepší dakujem
dezodorant. Fa alebo Rexona??alebo Dove?
REXONA!!!!!!!!
V ramci old spice existuje nejaka kategoria, ktoru by si odporucila?
Ahoj johh, ked dobre poznas svojho priatela tak lahko pre neho najdes vonu....Skus si zhrnut v hlave aky typ cloveka to je. ci je dynamicky ,skor elegantny, atd. typ. Aj ja som vyberala tak vonu, aby sa hodila k aktivitam mojho muza. Je to sportovec, takze ako taky, doslat old spice
ja by som potebovala nejaky dobry dezodorant pre muza...nemam s tym nijaje skusenosti...vedel by niekto poradit?
Skusila som gulicku od Dove a takmer vobec ju nebolo po chvili citit. Teraz pouzivam tuhu Rexonu a je skvela, ale vo vseobecnosti si treba pri tuhych davat bacha a pocas dna si umyt podpazie a deodorant naniest znova, inak dojde k zacervenaniu koze. Teda aspon u mna. Spreje nepouzivam, je to nezmysel-zafuka vanok a su odviate.
jednoznacne tuhy dove :) a "naj" je modry :)
nivea deodoranty pearl beauty poznate?
rexona ta nova. ked som mala fa moc sa mi nelubil a s dove skusenosti nemam. ale este aj adidas bol dobry
Mne antiperspirant z drogerie nikdy nepomohol proti poteniu, akoby som ho ani nemala. Potom som si kupila driclor z lekarne a už konačne žiadny pot. Dam si iba deodorat rano a to je všetko. Lebo driclor mi stači si dať raz za dva týždne.