Ahoojte baby, aké dezodoranty používate? Chcela by som nejaký dobrý odporučiť, stále skúšam niečo nové, a stále mi to \"nevonia\" chcem niečo, keď sa aj spotím, aby to nejako pekne voňalo, respektíve nebolo cítiť, že človek sa potí :)
Aké dezodoranty používate?
DOVE anti-perspirant vôňa uhorky a zeleného čaju je super a dlho vydrží tiež Nivea je super
nepouzivala niektora z vas krystal? da sa kupit v bioobchodoch. ze ako to funguje presne. chcela by som si to kupit, ale zase aby som nevyhodila zbytocne tolko penazi. teraz pouzivam taky aloe bez aluminia a chcela som vyskusat nieco este prirodnejsie alebo nejake ine doporucenia?
kedy si som pouzivala adidas ale teraz som spokojna s tou novou rexonou happy
tak ja pouzivam driclor a potom mi je uplne jedno, ktory dezodorant, len kvoli voni. ale tak najcastejsie pouzivam rexonu a niveu.
Lesslie myslíš tu zelenú?:)
Akurát mi ľudia nevonia rexona for teens sú to podľa mňa strašne sladké vône.
ta nova rexona naturals mne uplne brutal krasne vonia, aj ked sa spotim stale ju citim
No ja sa potím naozaj nadmerne.Ale veľmi dobre su od garnier 48hodinové.Veľmi pekne vonia rice dry od Fa.Od nivei aj energy fresh krásne vonia:)ale najspokojnejšia som zatiaľ s tým od garnier:)
Adidas + Rexona.
Je rozdiel medzi deodorantom a antiperspirantom. Ked chces aby nebol citit pot, resp. aby si sa menej potila, pouzi to druhe, ak chces len prekryt pach potu, pouzi deo..