Prosím vás ludia.Neviem co somnou je.Asi som vadný =D.Neviem co mám robiť.Strasne rychlo sa spravim a priatelka z toho nema skoro ziadny zazitok.Ako to mám zmenit?.Co vom mám zapracovat? Je nejaka ina moznost ako prerusovana suloz? Dakujem.. =(
Výdrž
Pri tom stahu sa blokuju cievky, sval tlaci na prostatu. Dokaze zablokovat ejakulaciu. Tak isto sa da blokovat prostata, ci mocova rura penisu - ked to stlacis prstami /ak to nedokazes ovladat svalom/. Pri zatnuti toho svalu sa stiahne aj privod krvi do penisu, co moze sposobit aj jeho chvilkove /ale ozaj chvilkove/ zvacsenie.
To je dost zlozite.. =D Ja ked sa pokusim stiahnut ten sval tak sa mi trosku stiahne analny otvor a akoby prekrvi penis alebo neviem ako to mam nazvat a co to vlastne s nim robi =).. Ach joj..
Nestahuje sa anal, ale svaly medzi analnym otvorom a semennikmi. Ked ich zatnes, trochu sa sice zviera aj anal, ale to je vedlajsie... Penisom sa nehybe.
Niekto vsak moze urobit aj tak, ze nebude tlacit na prostatu, ale zmackne si penis /pritlaci mocovu ruru prstom/ Ale lepsie je to zastavit uz skor, nez to vtecie do penisu.
Adamkrt ja som sa chcel este opytat..To stahovanie tych svalov pri prostate sa prejavuje tak ze sa mi stiahne analny otvor a pohybe sa mi penis?.. neviem ci to je ono.. Dakujem =)
No hej, ale ved pocet striekancov za den je limitovany, plus ked parnerka moze mat po cisle problem, ze ak povie, ze jej stacilo... Tiez, ak je viac dni za sebou, tak to by si clovek znicil aj gulky pri tolkom pocte vystrekov :)
Alebo cloveka tlaci cas a po vystreku na druhe kolo tiez sa musi clovek chvilu spamatavat :)
Pouzivame kondom + Pharmatex, takze parnerke moze byt jedno, kolko mam vystrekov, ked neuciti nic.
šak to je hrozné, keď chlap musi robiť niečo také ako opisoval AdamKrt :D Ja milujem keď sa manžel spraví, nech sa milujeme akokoľvek dlho. Veď keď nemám dosť, tak ideme na druhe kolo, prip. tretie. A môj to velmi nemôže zadržiavať, lebo ja som silno aktivna, chcem aby sa spravil...
A inak nedávno som zažila najkratší sex v mojom živote. Nepovedala by som, že niečo take je možné. Trvalo to ani nie 10 sekund! Vtedy som sa rovno opýtala, že to čo bolo..:D
su na to aj rozne pripravky, ci funguju to neviem
Ano, da sa to odlozit, ale pri milovani je to tahsie, ked sa naviac pohybuje partnerka. Clovek by to uz aj siel zastavit, ale urobi sa este mozno 1-2 pohyby naviac a uz je to moc.
Ak si to riadi iba muz, ze zena je pasivna, tak potom je to lahsie a da sa to praktizovat aj odlozenim pomerne uspesne.
naučiť sa to dá aj tak, že pri masturbácii preoste neprídeš k vrcholu, že proste ju "odložíš"...
Tak a uz som spat :-) Neviem, v com je problem s vydrzou. Proste, ked to na Teba ide, zatnes zuby a svaly pri prostate /na to su dobre kegelove cviky/ a zastavis ejakulaciu.
Je moznost tiez, ale musis byt velmi rychly, ak to nevies ovladat - stlacit si prstami prostatu. Ale musis to stihnut... Zastavis tak i ejakulaciu, ktora by prebehla za nejaku 1-2 sekundy.
Toto robit nemusim, ovladam si to normalne svalmi.
Pri milovani, ked sa snazim ulahodit partnerke /sustredim sa iba na jej pocity/ mi podla poloh, alebo intenzity milovanie niekedy trva desiatky minut, niekedy dlhsie, nez by som sa dostal k vrcholu. Niekedy takto zastavim povedzme 4x ejakulaciu. Ked citim, ze to na mna ide, zastanem, nepokracujem. Nemusim ho ani vytiahnut. Zatnem zuby a sustredim sa na stah svalov medzi semennikmi a analnym otvorom. Trva to par sekund, mozno 5-10 a mozem pokracovat dalej. Ak je to este intenzivnejsie stale, tak pockam cca 20-30 sekund /prestavka na pitny rezim/ a mozem pokracovat zase normalne dalej.
Ked uz priatelka citi, ze by sme mohli aj koncit, tak sa zacnem silno sustredit na moje pocity, iba na milovanie a do 60 sekund sa urobim.
Natahovat ten cas milovania mozem lubovolne dlho podla potreby.