ahojte. vcera sme sa s priatelom bozkavali, bol asi dva dni po holeni, celu bradu mam osuchanu. az pluzgieriky na nej, mokva mi to. aj chrasty sa robia. co je na to dobre? co by mi pomohlo? dala som si na to detsky zasyp, nech to aspon vysusi. dakujem
osuchana brada od priatelovho strniska
tak tu skorocelovu mast som pouzila len dva dni a chrasta je prec! waw. budem ju pouzivat asi na vsetko :) sice to mam teraz cele ruzove,dufam,ze mi to zmizne:)
bambulatko, ale prave preto, ze sa holil, sa mi to sposobilo!! a zas holit sa kazdy den?? je hlupost! praveze nech si to nech dorast, inu moznost nevidim..
no ja uz som mavala akne a mam po, vdaka HAK. ze krotte, ved ani sa mi nezdalo, ze by sme sa tak vasnivo bozkavali, tak ako to dopadlo :-D
optimista-dozaista- ako stavalo sa mi to aj pred tym, s byvalym, ale nie az takto, ze sa mi obrovska chrasta urobila!! takze hocijaky krem aj tak nepomoze..
na toto si davaj pozor, mne sa po takychto incidentoch rozbehlo brutal akne na brade:(, trosku sa krotte, nech sa priatel holi
ja som mavala nos doskrkany od bozkavania, ked mal priatel strnisko. neviem, ako sa mi to podarilo, ale bolo to tak. kremovat, kremovat
tak, spravila sa mi uz chrasta, no stale to nie je uplne zahojene. dnes som bola konecne v lekarni a dala mi taku masticku skorocelovu, tak som si to aj zalepila konecne a natieram si to. dufam,ze mi tam neostane jazva. ako ozaj,taketo nieco som este nezazila.
dakujem ti krasne za rady. no dufam, ze do stredy sa to zahoji, lebo mam oslavu a nechcem mat na foto takuto bradu :o))
alebo ma napadlo este aloe vera. po tom sa hrozne rychlo hoja rany. s tym repikom alebo harmancekom to skus keby mas chvilu cas. staci ak si kupis obycajny caj a vrecusko ponorene do horucej vody si potom prilozis. dufam ze si najdes cas:)
a este som citala, ze na rozne ranky a dokonca aj jazvy (ale inak aj vela inych zalezitosti) su velmi dobre svedske byliny alebo svedske horke. skus sa na to opytat v lekarni, to je dobre snad na vsetko. drzim palce:)
kuku7890- len skoda, ze na tie obklady nemam vobec cas , furt som volakde prec, mimo domu.. tak si aspon na noc dam ten zasyp. ale uz asi ani nemusim, ked sa mi chrasta uz spravila..
tak uz sa mi chrasta spravila, cez celu bradu! je to take hnusne a cim viacej to chcem zakryt, tym viacej to je vidno. v praci vravim, ze som spadla na korculiach :-DD
asi nic ine nezostava, len cakat, kym sa to same zahoji. a tiez som priatelovi vravela do buducna, nech sa neholi , ked sa budeme mat stretnut :o)
no skus si na to dat trebars obklad z repika to vzdy pomoze na rozne kozne problemy