Chcel by som sa opytat ako by ste postupovali keby ste vlastnemu otcovi nasli v mobile sms nemas chut na stretko??? Je normalne zenaty neviem co mam robit dakujem za odpoved
Moj otec podvadza mamu
keby ze oco podvadza mamu tak to neriesim ved je to jeho vec a jeho zivot
Viem jaky to je hnusny pocit ked si si to omylom precital a nemozes s tym nic robit, my sme mali podozrenie na maminu, ze sa stretava z jednym dokonca ocovim naj kamosom uz sme chceli ze sa jej spytame ocovi sme v ziadnom pripade nechceli nic povedat, pretoze by urcite zabil aj jeho aj ju... Oco je na maminu strasne naviazany a nezniesol by ineho muza pri nej a mamina odisla pracovat do zahranicia a ked dojde domcov, tak nema cas na ziadne ulety chvalabohu :)) takze sa to poriecilo samo, drzim ti palceky, pockaj co bude dalej a nerob paniku... keby ju podvazdal, sms by si asi isto vymazal nemyslis? :)) tak pa a drz sa
ak sa mas ty zbytocne stresovat,tak sa porozpravaj s otcom.ale neviem,ako mu vysvetlis citanie jeho sms.
vazne byt tebou neriesim. kazdy si zije svoj zivot a ty nechaj otca zit jeho.
Netrap sa niecim co za to urcite nestoji. pa boka
no moj otec to byt rozhodne nemoze!
moj muz ma v mobile kopec takych smsiek. Niekedy mi ich aj ukaze. Ved by som sa musela zblaznit kebyze sa mam s kazdym naznakom stresovat a podozrievat.
Aj ja mam sama take smsky v mojom mbile a neznamena to, ze podvadzam. Idem von na kavu s kamosom, a co? Vies, niekedy nie je potrebne rypat sa v tychto veciach, lebo zbytocne mozes ublizit tam kde to naozaj nebolo potrebne. A ak otec chce podvadzat tak to urobi tak ci tak. Ako moja mama hovori "zbytocne sa dopredu neboj, lebo co ak to nepride a ty si sa bal nadarmo a ked to aj pride tak si si zas zbytocne pridal skodliveho stresu".
predovsetkym si myslim ze je to cisto vec tvojho otca a nie tvoja- nevies vobec o co ide-tak to nechaj tak a urcite to nikomu nehovor,uz vobec nie mame- narobil by si im len problemy-mozno uplne zbytocne