Moj otec podvadza mamu

laila

Viem jaky to je hnusny pocit ked si si to omylom precital a nemozes s tym nic robit, my sme mali podozrenie na maminu, ze sa stretava z jednym dokonca ocovim naj kamosom uz sme chceli ze sa jej spytame ocovi sme v ziadnom pripade nechceli nic povedat, pretoze by urcite zabil aj jeho aj ju... Oco je na maminu strasne naviazany a nezniesol by ineho muza pri nej a mamina odisla pracovat do zahranicia a ked dojde domcov, tak nema cas na ziadne ulety chvalabohu :)) takze sa to poriecilo samo, drzim ti palceky, pockaj co bude dalej a nerob paniku... keby ju podvazdal, sms by si asi isto vymazal nemyslis? :)) tak pa a drz sa

boka

vazne byt tebou neriesim. kazdy si zije svoj zivot a ty nechaj otca zit jeho.
Netrap sa niecim co za to urcite nestoji. pa boka

boka

moj muz ma v mobile kopec takych smsiek. Niekedy mi ich aj ukaze. Ved by som sa musela zblaznit kebyze sa mam s kazdym naznakom stresovat a podozrievat.
Aj ja mam sama take smsky v mojom mbile a neznamena to, ze podvadzam. Idem von na kavu s kamosom, a co? Vies, niekedy nie je potrebne rypat sa v tychto veciach, lebo zbytocne mozes ublizit tam kde to naozaj nebolo potrebne. A ak otec chce podvadzat tak to urobi tak ci tak. Ako moja mama hovori "zbytocne sa dopredu neboj, lebo co ak to nepride a ty si sa bal nadarmo a ked to aj pride tak si si zas zbytocne pridal skodliveho stresu".

brunca

predovsetkym si myslim ze je to cisto vec tvojho otca a nie tvoja- nevies vobec o co ide-tak to nechaj tak a urcite to nikomu nehovor,uz vobec nie mame- narobil by si im len problemy-mozno uplne zbytocne