čo hovoria muži

zabicka1611

ten moj sa toho nevie nabazit...stale ich sleduje a hovori ze su krasne..i ked mne osobne to niekedy prekaza napr. ked mam plavky alebo dake tricko s vystrihom..u mna je to rozdiel 2cisel ale neriesim to lebo moj priatel tvrdi ze to je krasne a nie kazda to takto ma....:)) asi aj preto tvrdi ze som JEDINECNA!! :))

lizanka

kdesi sa raz nejaky odbornik(zabite ma, ale meno si nespomeniem) vyjadril, ze kazda zena ma asymetricke prsia(len niekde je rozdiel maly a niekde vacsi) a vacsinou to zavisi od toho, ktorou rukou pise. ja som lavacka a lavy mam vacsi. a bude natom cosi pravdy, lebo ruka sa pri pisani intenzivne namaha a tym padom je prsny sval viac trenovany a vacsi.(napr. ked som zacala vela cvicit na ruky, zvacsili sa mi prsia, cize to asi zatazuje aj tento sval)

alzbee

No ja tiez nemam symetricke prsia...a vlastne 99% zien ich nema symetricke:)) tak ako ma clovek jednu ruku, ci nohu vacsiu, tak isto ma aj jedno prso vacsie. U mna to je pravy prsnik..a ani by som nepovedala, ze je vlastne vacsi, ale ze je nizsie. Aj na bradavkach to vidno (ked mi je zima a nemam doma podprdu:)), ze ta vpravo je zhruba o pol centimetra nizsie. ale co uz narobim...priatel si to doteraz ani nevsimol a to sme spolu temer 3roky :D a vlastne vzdy, ked sa stazujem na prsia, ze chcela by som pevne dvojky (lebo mam nepevne trojky, ci stvorky-ani neviem:)) tak mi len priatel povie-boze, naco take hluposti riesis?:)) myslim, ze chlapi si take detaily fakt nevsimaju:))

jajka001_

inak ak je ten rozdiel taky vyrazny, ze je to dost vidiet, tak aspon podla reakcie hned zistis co je to za cloveka

bibba

kazda zena ma trosku vacsie vacsinou jedno prso. sama som si to vsimla... podla toho aky velky je ten rozdiel! tazko povedat