Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som pekna?

BBella

ja som az v 25tich stretla muza ktory ma naozaj miluje, dovtedy som mala take vztahy ze hruza des, ....cize do 25tich som bola sama....neboj moja 16stka..:) nebud na samovrazdu,ja mam rysave vlasy,som nizka, ked chcem trosku pribrat aby som nebola jak lata...tak priberiem na brucho a tym to hasne...a bla bla...chod von a bav sa ...netrap sa nad blbostami, teraz ti to mozno viac ludi hovori, ale faaaaaaakt je to pravda..:) si pekna...kazdy je pekny, ked sa usmieva, a vysiela pozitivnu energiu, je mily k ostatnym ludom,...atd...nemrac sa, nebud negativne naladena, nevrc na kazdeho a budes krasna ako obrazok:)

monika92

andelka..to co je za trapnu radu..a co ze ma 16 rokov? ja mam 20 rokov mam 50kg..a tiez si myslim ze by som mala sportovat ale nechce sa mi..aj ked je to na mne minimum vidiet..ale trapi ma to..a tak isto aj ju..co to ma co s pubertou???!!! ty sa preber..zato ze tebe to nevadi neznamena ze to nevadi aj jej kazdy je iny preco by mala byt ako ty?? kaslat na to? chcela radu tak neviem co riesis...

bibba

pekna mozes byt aj ked si baculka! ked mas peknu twaricku. asi si mala len jedneho chalana preto ze si myslis ze si tucnucka a hanbis sa chalanow. preto nebolo asi tolko prilezitosti, ale zas na druhej strane, preco si wsetci myslia ze to je take perfektne mat odskusanych wela chalanow... wed to neni az take na pysenie... aspon nie si nejaka kurwicka :) a casom ich bude wiac, neboj... skor mi to pripada tak ze si smutna z toho kolko wazis. wtom pripade, rob so sebou nieco, daj sa dokopy a bud stastna! nema zmysel sa depkowat kwoli wahe! zmen to.

sway

Dievca zlate,aj keby si bola naozaj velmi skareda a mala aj o 50kg viac,tak objatie a naklonnost chlapa urcite spoznas..

eerf

tak dobre ale mne fakt vadi ze nikoho proste sa mi nato aj zle diva napriklad vo filmoch ked to pozeram je mi do placu a potom si spomeniem ze ja proste nikoho takeho nemam co by ma objal alebo nieco take....

kvetinac

naozaj 16 rokov je velmi malo na to aby si mala vazny vztah....znie to troska az vtipne...ale na druhej strane ta chapem velmi dobre....to ci si pekna je dost blba otazka pretoze kazda zena je pekna a ozajstnym chlapom nezalezí len na vonkajsej krase (lebo ta pominie) ale na tom co zo zeny vyzaruje a preto je dplôezite aby si sa netrapila svojou vahou ale zdravo žila:)sportovala:) a uzivala si to,že si zdrava mlada a mozes dychat:) nech sa ti darí:)

andelka:D

zlata moja sa spametaj trepe s tebou pubverta este:D ja mam 21mala som 1chalana a pritom mam kil ovela viac a am to netrapi..ked prestane s tebou plieskat puberta sa ozvi..