Prosim vas o skusenosti s tymto liekom. Akekolvek. Su to moje prve antidepresiva. Na panicku poruchu. Dakujem pekne.
Serlift - skusenosti
ja ich beriem asi 3 mesiace...a to si sa už z toho celkom dostala,keď si ich už vysadila?a aké si mala dávkovanie?
Už týždeň neužívam, brala som ich ale 5 mesiacov, trpela som úzkosťou a potom už aj depresiou. Nevedela som poriadne fungovať, vydržať v spoločnosti a tak.
moje a koľko ich už užívaš a aké si mala problémy?
U mňa veľmi dobré, pomohli mi, nepribrala som ani kilo, mne fakt sadli.
000000000 a aké AD máš teraz?aj ja rozmýšľam o zmene
zufalka
no ono to už bolo strašne dávno a zdá sa mi že som tiež mala 50mg + nejaké iné lieky k tomu a vtedy som mávalá strašné depresie, uzkostné stavy, žaludočnú nevoľnosť a veľmi silné samovražedné sklony...dlhšie som brala tieto lieky ale vôbec nepomáhali tak sme s mojim dr. skúšali ďalšie a ďalšie AD až sme našli tie pravé :)
Ja ich beriem este s dvoma dalsimi liekmi. Ale len v minimalnej davke, aby sa navzajom podporovali. Je to super kombinacia. (pre mna)
no najprv som brala mesiac 50 mg ale zmenu som necítila,tak mi dala 100 mg,ráno jednu tabletku a na obed...no ono je to lepšie,ale myslela som,že keď budem brať antidepresíva,že môj stav zmyzne úplne....tiež sú to moje prvé AD
Zufalka, ake mas davkovanie?
00000000 a na čo si ich brala?lebo aj mne zaberajú len tak na polovicu,niekedy mám pocit,že sa zbytočne dopujem liekmi...mám sociálnu fóbiu