Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

muž si chce vyhodiť z kopýtka:(

Príspevok v téme: muž si chce vyhodiť z kopýtka:(
karima

obraciam sa na vás ľudkovia,pretože neviem,čo robiť.Môjho manžela nahovárajú na chlapskú jazdu a ja som si neni celkom istá,či to bude čisto pánska jazda,pretože poznám tých týpkov,čo tam idú.bude to na chate a bude to ožieračka.Mám zlý pocit zo seba,že manželovi to nechcem povoliť,ale cítila by som sa oveľa horšie,keby tam šiel.On je dobráčisko,no keď si viac vypije-no jednoducho by som mu nedôverovala.Poraďte,čo robiť.Zaujíma ma mužský i ženský pohľad na vec..

_Marek

verim tomu ze svojho manzela posnaz a taketo pochybnosti mas len vdaka tomu organizatorovi.
a povedala si aj manzelovi ze mas ztoho blby pocit?
a poviem ti ze ja som taky asi preto lebo som stara skola.tiez sme to s manzelkou nemali lahke vdaka mojej matke ktora mi zhanala ine nevesty.a sme manzelmi kratko.

karima

Marek ale to si Ty.Keby poznáš toho blbca,ktorý to organizuje-jemu nezáleží ani na rodine...a neviem,či by ho odradilo "také"počínanie,nie som si istá,keby bol opilý,či by sa nepridal:(

_Marek

ak je charakter a ak by tam nejake tie zenske boli a uvidi ako si jeho zadani kamosi uzivaju verim zeby nic take nerobil aj on.zeby ho odradilo traketo pocinanie a urcite nema zaujem o vycitky svedomia a o stratu rodiny.

ale ja som si isty ze zenske tam nebudu ze sa chcu ozrat.a ked sa chceme my chlapi ozrat nepotrebujeme ktomu ziadne hlupucke pipusky ktore zavadzaju :)

karima

nevravím,že tam budú mať náhradu,no stať sa môže všeličo.Do môjho manželaˇsom nebola zamilovaná jediná a keď sa to niektoré"faninky" dozvedia....

karima

presne-keďže je s takými,ktorí tú mieru nemajú,nemá ho tam kto brzdiť...scény robiť nebudem,no neverím,že keby mu poviem:tak moj zlatý verím Ti,choď a uži si zábavu-že by nešiel. Klobúk dolu pred Tvojou ženou a Tebe tiež Marek vďaka,že si mi pomohol nabrať aspoň správny smer.Už to mi pomohlo,že som o tom mohla napísať(asi to začnem robiť častejšie)

aknitka

tak keď sa tam idú ožierať a neberú ani svoje polovičky, prečo si myslíš že budú mať za vás manželky so sebou náhradu?

_Marek

a on je taky typ ze nevie kedy dost na takej party?
jednoducho asi neostava nic ine ako povedat len nejaku mudru vetu a verit.
mal som kamosa ktory mal kratko pred svadbou a robil rozlucku so slobodou.vedel som aky je ze na vernost nejako nedba ze tam bude chlast a ktovie co vsetko a ked som to manzelke oznamil ze ma pozval tak len pozrela namna mierne zahmkala a nic nepovedala.po niekolkych minutach sa opytala ci tam fakt tak chcem ist.potom dodala ze mi veri.dost som nadtym rozmyslal.volal mi druhy kamos ktory mi povedala ze teda jeho manzelke to jedno nieje a ze mierne zbledla ked jej oznamil na koho rozlucku ide.
rozmyslal som nadtym vsetkym a rano som jej oznamil ze nikam nejdem.ze proste nechcem.a fakt som nechcel.no hrozne som dakoval ani neviem komu ze mi neurobila ziadnu scenu a pokojne sa ma opytala.vazil som si to nanej.ak by urobila scenu dost by ma to aj nasralo asi.

karima

tu ide o totálnu ožieračku,tam budú všetci na mol-minulý rok tam muž nebol,ale informovali ho...no katastrofa.Tam sa idú fakt ožrať...spomienky na staré časy:(

aknitka

to naozaj tvoj muž stráca s alkoholom všetky zábrany? ty ho predsa poznáš najlepšie a ak je to tak, tak neviem... a nemôže trebárs piť do takej miery, aby vedel ešte kontrolovať svoje činy? či keď už začne tak ide "na mol"?

karima

ja viem,že nie ste svine:)to ženy sú väčšie-niekedy:( mne vadí tá kombinácia s alkoholom.vieš,potom už bude neskoro bedákať..