Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Socialna praca

kapustnica

Lucka, nik ta nenuti studovat na katolickej skole. Joj a co ja som vsetko pocula... Nehovorim, ze sa to neda zvladnut, ale nie je to ani take, ze precitas a ides na skusku...

luckaaaaaaaa

Nic v zlom, som veriaca, ale katolicke vysoke skoly nemaju uroven v takych odobroch, len ak studujes za farara alebo katechetku, a to mi vraveli aj ludia co tam studuju, ze je to studium o nicom, lahke, bezproblemove.

golik

Ahoj kapustnica. Dakujem, že si odpisala, rada by som sa s Tebou niekedy stretla aby sme si pokecali ked budes v Kosiciach aj ja byvam nedaleko Kosic. Prijali ma na Katolicku univerzitu. Idem studovat externe. Citala som Tvoje prispevky a uz mam z toho strach. Kolko skusok je v prvom rocniku? Volam sa Dagmar. Cau

golik

Ahoj kapustnica. Dakujem, že si odpisala, rada by som sa s Tebou niekedy stretla aby sme si pokecali ked budes v Kosiciach aj ja byvam nedaleko Kosic. Prijali ma na Katolicku univerzitu. Idem studovat externe. Citala som Tvoje prispevky a uz mam z toho strach. Kolko skusok je v prvom rocniku? Volam sa Dagmar. Cau

golik

Chcela by som poprosit niekoho kto studuje socialnu pracu ci by ste mi nepomohli s materialmi. Som prijata na Katolicku univerzitu v Kosiciach. Byvam v Rudniku to je asi 26 km od Kosic.Mam 35 rokov a velmi sa bojim pocula som, ze je to dost narocne studium. Bola by som Vam velmi vdacna. S pozdravom Dada

golik

Ahoj kapustnica
prave sa chystam studovat socialnu pracu a potrebujem radu. Je to vazne take narocne? Odkial si?
Prosim odpis mi. Dada