Alkohol a mozne tehotenstvo..

mayyyka

ahojte :) chcela by som sa opytat..tiez som v 6tt tehotenstva a tiez mam termin 19 marca :)) ale mam teraz taky problem a vobec neviem na koho sa mam obratit...vcera som zacala krvacat z konecnika..nikdy predtym sa mi to nestalo :(((

mirrialle

ahojte som tehotna cca v 6tt termin oporodu 19.marec.2010..podla lekara je zazrak ze vobec babetko zije ze sa mi podarilo otehotniet,,vzal mi krv a o 4tyzdne sa mam ukazat ale dovtedy sa mam snaizt co najviac lezat oddychovat..:(

sjela

Ja som bola na tom podobne. Dost som pila a fajcila (cez vikendy) ked som cakala mojho drobceka, samozrejme som nevedela ze som tehotna aj tri tyzdne. Velmi som sa bala. V aprili sa mi narodil syncek zdravy ako buk a dokonca je v psychomotorickom vyvine o mesiac dopredu v porovnani s inymi babatkami :-) Ked si tehotna, kazdy den uzivaj 3OOO mg omega-3 mastnych kyselin. Drzim palce .-)

aknitka

osobne som presvedčená, že ak by narkóza mala poškodiť plod tak by si už bola potratila. veď v koľkom týždni si teraz?

aknitka

neboj sa. presne ako ti napísala "zlta". veľa žien si vyhodilo z kopýtka keď ešte nevedeli, že sú tehotné a majú krásne zdravé detičky. ale ty si myslím písala niečo aj o narkóze. bola si na operácii. kedy? a na akej?