Plesen na penise a jej prenos?

Príspevok v téme: Plesen na penise a jej prenos?
clip

Ahoj,
mam problem, ze moju priatelku pred par dnami svrbelo medzi nohami, isla ku gynekologovi a vraj tam má plesen. O dva dni zacal svrbiet aj mna a mal som podobne priznaky, ako ona, takze predpokladam, ze to uz mam aj ja. Natieram si to Canestenom a ak viete poradit, co este na to, tak prosim napiste.
Mam vsak aj problem, ze den pred tym, ako ju to zacalo svrbiet sme mali nechraneny styk, ked som to pravdeodobne dostal (som navyse momentalne na antibiotikach) a ide o to, ze sex bol aj oralny a zhruba, ked mi zacalo svrbenie, zapalilo sa mi hrdlo. Chcem sa tiez spytat, ci sa to nemohlo nejako preniest do hrdla alebo je to len zapalene? ;-)
Diky za radu

mitso

ale aj tam nemam nic na vytlacanie..len proste mala podka nic viac...taky fliacik maly.....asi to bude naozaj tym umyvanim..aj ked dodrziavam hygienu..:(

usiko

ak je to plesen, teda mykoza, a vzal si si Mycomax a natieras canestenom, do 7 dni ti to prejde....ak to plesen nie je, treba ist k lekarovi....

usiko

vyborne mitso, som na teba hrda...stishni si predkozku a natieraj si tom suvisle. dvakrat denne, aspon tyzden, sex ziaden cely ten cas.. a zmizne tito....

mitso

5,54eur tusim to bolo....takze by mi to malo isto pomoct co?? kupim si aj ten canesten ...a ako to mam uzivat?? a ako dlho nemozem mat nic s dievcatom???

mitso

uz som si tu tabletku kupil...aj som ju uzil....zmyznu mi tie flaky aj bez amsticky??ak nie kolko stoji ta masticka???