Rada by som sa vas nieco opytala. V zahranici by som si rada kupila isty sampon, ktory ma laka, ale u nas doma ho nepredavaju. Vola sa Nivea Shampoo pre kucerave a vlnite vlasy v preklade. Mal uz niekto z vas tento sampon? Laka ma kupit si ho, lebo u nas su skor sampony na vyrovnanie vlasov a ja tie svoje vlny chcem zvyraznit. Nech sa mi pekne krutia okolo hlavy. Tak co, skusali ste niekto? Vydrzali vam este vlasy na hlave? Dakujem.
Nivea Shampoo pre vlnite a kucerave vlasy, skusali ste uz?
Myslela som, ci niekto z vas nahodou nebol alebo nezil v zahranici, kde si ho kupil a vyskusal, ten sampon. Moje vlasy totiz vyzeraju skor krepovito ako pekne vlnky.
ozaj a k tomu samponu, som nepochopila. ty si ho xces kupit w zahranici lebo u nas ho nepredawaju ale pytas sa nas ci nam pomohol? wed asi sme ho tiez neskusali ked ho tu neni dostat... ci nieco som zle pochopila?
ja ked si dam dole uterak z wlasow, si ich pokial su mokre ucesem hrebenom a potom si na ne dam nejaky priprawok. to by som ja tiez nedokazala ze nerozcesat wobec. sak to je hrozne. ale ja mam dost brckawe wlasy takze aj po tom ucesani sa znowa zbrckaweju. ale ked su uz suche tak to w ziadnom pripade, to sposobi skarede krepowanie...
vlnka ja mam brutalne kucery a vobec sa necesem :).Len pouzivam pripravky na kucerave vlasy.
Nechcem zakladat novu temu, tak dufam, ze mi poradite tu. Ako po umyti vlasov dosiahnete, aby vase vlasy ostali vlnite? Lebo ja ked vyjdem z vody s mokrymi vlasmi, su vlnte, ale ked si ich zacnem rozcesavat, zacnu sa vyrovnavat. Potom, ked vyschnu, ostane na nich len maly naznak, ze sa vlnia. Cez noc akoby opat sa zacali viac vlnit. Potom, dalsi den, ked si ich cesem, opat sa viac vyrovnaju. Nemam si ich vobec cesat, ale potom mam taky pocit neupravenosti alebo co mi poradite? Poradte vase triky na kucerave a vlnite vlasy.