Bol niekto z vas na mikrodermabrazii? Ak ano, tak preco a pomohlo to? kolko sedeni ste mali, a aky efekt to malo? diky :)
Mikrodermabrazia
dakujem delphia ale to som si mohla precitat aj sama na internete. ja som bola zwedawa na nazory z praxe... skusenosti zien, dobre ci zle...
mikrodermabrázia je moderná neinvazívna procedúra vykonávaná profesionálnym kozmetickým prístrojom, ktorý pracuje na princípe jemného, mechanického obrusovania povrchu pokožky za pomoci špeciálnych diamantových nástavcov. Obrusovaním sa z povrchu pleti odstránia odumreté kožné bunky, čím sa podporí produkcia nových buniek v najhlbšej vrstve kože, stimuluje sa tvorba kolagénu a zjemnia sa rozšírené póry a vrásky, čo pozitívne pôsobí na vzhľad pleti.
Mikrodermabrázia je vhodná na ošetrenie:
-aknóznej pleti
-pleti s rozšírenými pórmi
-drobných vrások
-pigmentových škvŕn
-malých jaziev
-zhrubnutej pleti po nadmernom slnení.
Už po prvom ošetrení sa obnoví svieža farba pleti, po ďalších sa zosvetlia pigmentové škvrny a dokonale sa odstránia z povrchu pokožky zrohovatené bunky. To podporí rýchlejšiu regeneráciu buniek, pokožka sa stane sviežou, rozžiarenou, vypnutejšou a bude pôsobiť mladistvo a zdravo.
Výkon sa neodporúča pre osoby s keloidnými (hrubými) jazvami, aktívnym herpesom, akné v zapálenom štádiu, aktívnou rosaceou (ružovkou), AIDS, ekzémom, dermatitídou, rakovinou kože, vírusovým a cievnym ochorením, bradavicami, hepatitídou, osobám užívajúcim lieky na zníženie zrážanlivosti krvi a so sklonom k tvorbe rozšírených cievok.
ahojte..bola niektorá z vás na fotoomladení?? napíšte či to pomohlo---dííík
Aj mne by pomohla mikrodermabrazia? Alebo dermabrazia, neviem aký je v tom rozdiel, ale nevadí, to sa da zistiť. Ja mam take biele vystupene jazvičky po akne na ramenach pomohlo by mi toto?, alebo je na to nejaka ina metoda?
trosku jazwicky po akne
napis aky mas problem s pletou. preco zvazujes mirodermabr.?
fakt natom nikto nebol ..