Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mastná pleť

delphia

jednoducho sa ti tvori vela mazu. a koniec koncov bud rada, ze ti maz vychadza na povrch pleti, inac by sa sustredoval v mazovych zlazach a mala by si obrovsky problem s akne. plet nevysusuj alkoholovymi prostriedkami, lebo to viac skodi nez pomaha. pozri si rady na zniz. tvorby mazu v temach o akne, pripadne zvaz chemicky peeling v zime u kozmeticky.

jingles

od anjelik 9 (necelo sa mi prihlasovať =ˇ)
neviem musíš poskúšať nejaký na zmiešanú pleť až mastnú ono každý ti tú pleť zmatní len je otázne na ako dlho podľa toho ako sa ti veľmi mastní pleť mne sa napr. dosť mastila a potom som mala kvôli tomu aj akné tak som začala používať biodermu gél voda krém a mi to pekne zredukovalo takže sa nemastím nevyhadzujem a začínam mať jednotnú farbu ale to či by ti stačil nejaký krémik z drogérie čo by si ju zmatnil abo či to je pre teba málo nefiem musíš ty usúdiť ja som napr. používala kozmetiku z drogérie potom som začala chodiť ku kožnej bo sa mi spravili suché flaky jednu zimu na tvári a ostalo som tam chodiť kôli čiernym bodkám občas nejaká vyrážka ale nič hrozné a keď už chcela s tým kožná skončiť že to mám fajn tak som tam už nešla na druhý raz a sa mi potom fest začal vydzovať xsichtík a veci z drogérie ja som nemohla mať bo ja som sa z toho automaticky vyhadzovala z lekárne hej ale keď som párkrát dala za sebou krém z drogérie tak som bola vyhádzaná a som hľadala niečo z lekárne čo by bolo antibakteriálne a redukovalo by mi to tvorbu mazu a našla som toto je to síce drahšie gél 200ml 310,-, voda 500 ml 460,-, krém 30ml 400,- =( ale tak ja som rada že konečne začínam mať na tvári len jednu farbu a nie pupáky takže tak =´)

anjelik9

skú nejaký zmatňujúci krém a keby si ho mala že veeeľmi mastné tak kozmetiku ktorá ti obmedzí tvorbu mazu ja napr. používam bioderma sebium a už sa mi nemastí tvár takže sa ani nevyhadzujem =)