Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa naučiť aspoň na 70% Anglicky za 2 mesiace ako samouk?

Príspevok v téme: Ako sa naučiť aspoň na 70% Anglicky za 2 mesiace ako samouk?
bezradná18

Moja téma znie ,-
"Ako sa naučiť aspoň na 70% Anglicky za 2-3 mesiace ako samouk ???" -
Viem že čudná ale mňa by zaujímali Vaše skúsenosti,formy učenia alebo štýl...

Môžte mi poradiť knihy alebo slovníky pre samoukov poprípade CD ,alebo internetové stránky,, chystám sa do "UK" tak sa chcem naučiť za 2-3 mesiace aspoň na tých 60-70% po anglicky...viem že v tej krajine sa dá potom doučiť AJ..nie?

prosíím..pomooooc...ďakujem

spanish girl

Vyskúšaj stránku www.nolimic.com
Angličtina prostredníctvom video tutoriálov
Momentálne viac ako 100 video tutoriálov zadarmo

paganstorm

myslim, že na to treba talent, sesterka sa dokázala naučiť nemčinu ako samouk za polroka, teraz sa sama uči španielčinu a franinu, ja som rada, že vobec ovladam slovensku gramatiku :-D

Suju

buy a ticket to US - UK - IR.. wherever is speaking english and that's it !! Stay alone just rely on yourself.. :-))

Lumik

odporucam www.helpforenglish.cz a knihu napr. Alena Kuzmova Anglicka gramatika ma aj cd nahovorene. Niekoho na konverzaciu ja som si platil hodiny cez skype a za zhruba 3 mesiace som sa naucil asi tak aby som sa v cudzine ako tak dorozumel.

krtko-lampa

Vsetku robotu rob v anglictine a rozmyslaj v nej. Pozeraj filmy s anglickymi titulkami po anglicky potom bez tituliek. Pocuvaj internetove radia anglicke - nie priblble Slovenske. Windows si nastav po anglicky, vsetek software iba po anglicky. To ti velmi pomoze ...

anglictinka

ja som si anglictinu zlepsila tak, ze som pozerala vyucbu anglictiny na youtube. niektore video su tam premakane a ked to pocuvas kazdy den, tak to ide. tak isto pomaha sledovanie filmov, ale nie s dabingom. stacia titulky.