Chcem sa spytat, aky krem pouzivaju Vasi muzi a ci sa vobec kremuju. Moj priatel konecne vystriedal nechtikovu indulonu ! za Dove...Ma citlivu pokozku, ale na nieco drahsie kym mu to nekupim sama ho nenahovorim. Ale nebyvame spolu a sme spolu kratko, tak mu do toho nemozem az tak zasahovat. No podla mna je ten Dove prilis mastny, kedze uplne suchu pokozku nema. Tak sa len inforumujem...dik
Cim sa kremuju Vasi muzi?
Ja s uspechom pouzivam do polovice tela bravcovu mast a na spodnu lubrikacny gel.
No on vseobecne podla mna suchu plet na tvari nema. Obcas mu ale vybehnu take lisaje. To mavam aj ja, lebo ja mam suchu plet, lenze on ma asi nabeh na psoriazu, lebo mava take suche miesta aj v hlave, ale na to ma specialny sampon. Zatial nech ma ten Dove, ale po case mu mozno nieco najdem :-) Ja si totiz na kremy potrpim, kedze sa stali nevyhnutnou potrebou v mojom zivote. Nastastie mi to neprekaza, a ked sa nechcem stale skrabat, alebo mat plet v napati o dobre kremy sa zaujimam a bavi ma to. Ked tam citam vase postrehy, mozem byt vlastne aj rada, ze on sa nakremuje aj sam. Tvar mu nastastie problem nerobi a ked ma suche ruky, natrie si ich aj sam. Alebo ked vidi mna, poziada aby som ich natrela aj jemu- tomu je prijemne :-)
Moj neznasa kremy na tvar, lebo sa citi potom mastny a nechce si davat na seba "syntetiku" (tak to nazyva) :) Ani nema rad, ked mam ja na perach balzam, to mi ani pusu nechce dat, lebo to je tiez syntetika :)
Nicim sa nenatieram, ziadna mast. Na tvar po holeni si davam balzam a to je vsetko.
No, ked obcas clovek robi nieco, kde ma spinave ruky a vysusia sa, tak obcas na ruky modru, alebo nechtikovu indulonu.
inak tu som objavila krem na CITLIVU plet
muzi maju skor mastnejsiu plet+citliva moze byt dosledkom holenia.odporucala by som aby si kupil krem z niektoreho radu panskej pletovej kozmetiky
napriklad,
lacnejsia-AB,Balea
drahsia-Nivea,Loreal...
Nicim ... Len niecim po holeni, vonavym ...
Moj tiez pouziva Dove a vtedy tak pekne vonia:)) ale inak mu to je podla mna uplne jedno, cim sa natiera..a tak isto aj mne :D :D