Instruktor v posilovni mi povedal, ze ak chcem vyrysovat svalstvo, musim sa "odvodnit". Nechcem brat ziadne umele pripravky, vie niekto pradit nieco z prirodnych produktov? Dakujem ...
ako dostat vodu z tela
Ak sa chces odvodnit, tak na to je dobra praslicka rolna, alebo nejaky extrakt z pupavy lekarskej. Potom budes mat problem dostat vodu do tela. Alebo este aj zihlava.
Kocky, dakujem za rady ... a hlavne za tu tabulku ...
Sway, diky za prispevok - zaujimave. Ja cvicim dost vela, vlastne som byvala fitneska, no teraz po 35 je to tazsie ... Ale mozem vypit tolko tekutin, ked mi jedna oblicka pracuje menej?
Ak chces precitaj si cele..AJ ked podla mna to tvoj instruktor nemysel,az tak drasticky ako je tam popisovane - to je presutazna priprava.
www.nutri-exact.cz
Urivok z celkom fajn clanku: "Odvodnění podkoží se docílí snížením přívodu bílkovin a sodíku ve stravě při současném zvýšení příjmu vody. Tím se sníží jejich zásoby i na ně navázaná podkožní voda. Takže na tři dny se ze stravy pokud možno odstraní všechna bílkovinná jídla a potraviny s obsahem sodíku (jedlé soli nebo jedlé sody). K tomu se výrazně zvýší příjem tekutin, pokud možno aspoň 5 litrů na den, ale raději více, zejména pitné vody nebo balené vody s nízkým obsahem sodíku. Razantnější povahy pijí destilovanou vodu."
Delphia... to aj sprosty dnes vie ze melon ma mocopudny ucinok...
zena.atlas.sk
V tej tabulke dole je spomenuty aj melon...
vodovy melon nie je mocopudny, ale nakolko obsahuje vela vody (tusim 80%), tak sa zvysi aj tvorba mocu. ale zaroven do tela melonom dostavate vela vody.
aj uhorky :-)
vodovy melon, spargla, hrusky, mocopudne potraviny.... V lekarni dostat na to pripravky, ale to si nechcela... a mozno anim nie si zavodnena..
mne sa zda ze su nato dobre uhorky (?)