Mam dobry plan?

SandraAAAA

Dneska som zacala,budem davat info,ze ako sa mi dari,budem si to aj zapisovat ci som to naozaj dodrzala tak ako som si to slubila budem mat kontrolu sama nad sebou:)

mirka 23

Sandra, no ľudia tam boli zvláštni...to by bolo na dlho, ale možno sme narazili asi na taku partiu. Ale proste taký životný štýl že minimálne 3 roboty, aby som sa mohol ukazať medzi kamaratmi, že čo všetko si ja možem kupiť. Ale veľmi sa mi páčilo mesto.
A ľudia na vychode myslim že su v pohode. Teda všade sa najdu aj takí aj takí.

helehele

sandra je to dobre ale bez tych jogurtov a obed klasika ale vzdy pred jedlom sa dobre napi vody cistej na na lacno cim viac vody vypijes tym pojdu kila lepsie dolu aj na lacno

SandraAAAA

Co?mne tu ti ludia vobec nevyhovuju radsej na vychode:)A tak nahoovor dake kamosky aby sli cvicit:)mamina chce so mnouu na aerobik chodit a teraz idem chodit s kamaratom do posilky

mirka 23

No hej, ďaleko :) ale BB mám rada, je to velmi pekné mesto. Minulý rok sme tamboli kamaratovi na svadbe, nechcelo sa mi odtiaľ isť domov...

bibba

telowe mlieka, wseliake, wed preto sa pytam kwoli tym parabenom... moja mama pouziwa salos kozmetiku, prirodne oleje. poznas? a ozaj dnes som si pozerala ab telowe mlieko zlozenie, a nebol tam paraben ziaden.