takze ked vstavam takto skoro,teda o tej 4h na rannu smenu, je mi stale len zima, aj teraz v lete. sedim tu zababusena v svetri a este aj ponozky som si musela dat :o) z coho to moze byt? ja si stale tak myslim, ze mam naruseny moj biorytmus :o)
vzdy, ked rano skoro vstavam, je mi zima.
RNG-chuda veru nie som,prave naopak rada by som par kil zhodila a stitnu zlazu mi vysetrovali pred rokom lebo som mala nejake problemy a mam ju v poriadku.
a ako vravi alzbee bez tepleho cajika by som si rano ani nevedela predstavit:)
no ja vstavam kazdy den o 4:40 a zima mi bola len ked som v zime maval vzdy otvorene okno a este som si rano umyval hlavu , inac ani nie a niesom tucny vobec
No ja som 4roky vstavala denne o 5.hod do skoly, spavala som tych 7-8 hodin a tiez ma rano striasalo od zimy..ale ked som si dala teply cajik, tak to preslo:))
teplo v tele sa vytvara zvacsa termogeneraciou=spalovanie tukov.
Predpokladam, ze si alebo velmi chuda, alebo mas nizku cinnost stitnej zlazy.
marianna ty si prvy clovek co ma taky problem ako ja,doteraz som si myslela ze som divna:D ja chodim na vysku a raz do tyzdna vstavam o pol piatej lebo mame skoro skolu a je mi hrozne zima vtedy.ale mala som to odjakziva vzdy ked som skoro vstavala bola mi zima a netusim doteraz preco.a ked vstavam okolo siestej vtedy je to uz ok.
imunitka- ale ja spim dost, aj ked niekedy, hlavne teraz cez leto sa ozaj neda ist spat skor :o) nie nocne nastastie nemavam.len ranne.. ale aj ked spim tych 7hod, citim sa rovnako..som pocula,ze okolo tej 4h je najhlbsi spanok..
usiak- nie, mne len rano, potom ma to prejde, mozno este sem-tam to na mna dojde doma, ked napriklad nic nerobim, tak chodim naobliekana..
ja som nikdy takto skoro nevstavala. len ako mam tuto robotu, je to sok pre telo a robim tu uz vyse roka, no nie a nie si zvyknut. zo zaciatku som normalne rano vraciavala , niekedy aj teraz sa tak divne citim..
Aj mne byva rano zima, ked idem do prace. Pocas cca 20 minutovej ceste busom ma to nastastie prejde. Ale ja viem presne z coho to je a to, ze som malo vyspaty. Tebe je potom zima cely den?
Je to z toho, ze asi kratko spis, ked ides na rannu. Mala by si spat tych 7-8 hodin a uvidis, ze zima ti nebude.
Ale rovnako to moze byt aj s narusenym biorytmom.Mavas aj nocne?