PROSIM VAS AKE TO BOLO. NEVIEM, CI MAM DO TOHO IST. ALE UZ MAM PSYCHIKU TAK V PRDELI, ZE ANI NEVYCHADZAM Z DOMU. UZ NEVLADZEM. MUSIM RYCHLO KONAT. MAM DEPKY TAK, CI TAK. JE TO VAZNE TAK HROZNY LIEK??? SAKRA, KAZDY HOVORI NIECO INE.
Tí, čo užívali Roaccutane
Fakt?Som myslela ze to nezabera len vynimocne :-O.Ja som to mala hrozne a teraz jak babetko.A dala som sa na to aj preto lebo som si pisala s viacerymi ktorym to tiez dobre zabralo.Tak som prekvapena z tohto.Asi je to velmi individualne.Alebo mozno to zavisi aj od davky,co som citala viacero ludi malo o dost mensiu davku nez mohli mat.
lilyoff
no tak si potom šťastný človek, ja sa poznám len s ľudmi, ktorým až tak úžasne nezaberá, resp. tak po par mesiacoch ako tak boli spokojnejši, ale vždy s vyrážkami. Ja som komplikovaný prípad, nemám velmi akné, pár podkožných sa mi vytvorilo "vdaka Roa". mám iné problémy s tvárou, s lícom, tak som skúsila ROa, lenže na to nezaberá vôbec, ako som zistila. Ale už ho doberiem, aby sa mi pleť vyčistila aj zvnútra.
anabelka neviem ci je to v poriadku ze po troch mesiacoch liecby mas stale vyrazky.Nemyslim,ze tvrdenie ze to tak ma byt je spravne...mne to zmizlo po 3 dnoch a uz sa nevratilo
pozri, nema zmysel sa dalej trapit, ak ti doteraz nic nepomohlo tak chod do toho... mam jedneho kamarata ktory mal akne a doteraz ma owela lepsiu plet. sa mu dost zlepsila s tym roaccutane. ja mam tiez akne, ale osobne by som do toho nikdy nesla, bala by som sa. lenze mne stacilo uprawit strawu. ja newiem ci to mas naozaj take priserne a welke ze je roacutanne nutne. mozno by tiez stacilo wylucit zo strawy sladke a mastne jedla. ale nestoji to zato. trapit sa a mat taky ziwot ze si z toho uz uplne w p_ci. lepsie je byt spokojny, sebawedomy a stastny sam so sebou! takze spraw zmenu, ziwot je prilis kratky nato aby si sa roky depkowala kwoli pleti. ale newiem ci by nebolo lepsie zacat s roacutanne ked nebude az take teplo... hmm
Mám tri mesiace za sebou, ale som celko v poho :) Krvné testy v poriadku . Zo začiatku som si musela zvykať na suchú pleť a o perách ani nehovorím, tie sú v zlom stave doteraz. Vyrážky sú ale stále :) Tak to aj má byť, všetko zlé sa dostane von.
ja ho uzivam teraz a citim sa vyborne a nijako zatial nepocitujem ze by bol ten liek zly ale ve je to individualne taketo otazky su asi zbytocne mozno nam to nic nespravi a tebe ublizi alebo naopak ktovie treba si precitat na nete pribalovy letacik a rozhodnut mne ten liek zmenil zivot som vdacna vyrobcovi