S priatelom spavam uz dva roky... nikdy sme nepouzivali kondomy ..stale ho pred tym vytiahol a hodil mi to na brusko..doteraz som neotehotnela ale teraz mam nejaky blby pocit vcera sme oli spolu a urobil to...on ma uistuje ze si daval velky pozor ze sa nemam bat..ale co vy na to? mozem byt tehotna?prosim pomozte...mam divne bolesti v podbrusku ked si silnejsie stisnem a mam vytoky.. hmm vcera som s nim bola..:(je to zle znamenie?
Baby poradte
Odporucam navstivit gynekologa. Ked ide o vytok a bolesti, moze to byt infekcia. A na prerusovanu suloz naozaj pozor-najslabsia antikoncepcia a misionarska poloha-najlepsia na oplodnenie.
zena ja nehovorim nazor, ale fakty. prerusovana suloz je velmi slaba ochrana pred nezelanym tehotenstvom. vsak jasne ti pisem, ze aj ja patrim medzi tie, ktore takto otehotneli.
ak ti treba po lopate napisat, ta ANO, mozes byt kludne tehotna...
Takato forma antikoncepcie je dobra ked sa dvaja o pocatie nejak moc neusiluju, ale ked sa stane, tak ho vrele privitaju :)
ak si takto 2 roky neotehotnela, tak gratulujem. mali ste obrovske stastie. ja takouto formou antikoncepcie mam 18 rocnu dceru... ;)