prosim vas pri mojej partnerke s ami vždy postavyl čo i len aj z bozkavania ale teraz je to ine sme napriklad už aj holi na sebe a nechce sa postavyť neviete čim to je?prosim poradte rady čo mam brať alebo čo proste chcem aby sa postavyl mam ju rad aj všetko vokol toho
NECHCE SA POSTAVYT
mam ten isty problem, mam 17 rokov ked masturbujem stoji mi pevne ale ako nahle som s priatelkou ne a ne sa mi postavit...
neviem si s tym rady...
ale vážnejšie: nestimuluje ta predtým ústami (orálne), keďže ste už holÍ na sebe (69)?
mysli na to, že zdrhne s iným, a preto sa viac snaž sám...
uuuuuuuu pokusim sa :Da načo mam pri tom myslieť potom?
preboha, si mlaý, čo sa stresuješ,vieš koľkým sa to stáva? hlavne sa na to nesústreď, keď idete na "vec"... a potom sa aj postaví... keď si v strese aj "on" je v strese...
ahaaaa :D okej no ja len važen dufam že jo a ked neviete o niečom čo by mohlo pomohnuť tabletky?alebo čaj alebo čo
ty si to nepochopil, kamoš... :D nikdy sa ti nepostavÝÝÝÝYYYYY... ale raz sa ti postavÍÍÍÍÍÍ určite... :D chce to len čas a pohodu a kľud... :D
ale ja mam počas toho len strach z toho že sa neche postavyť modlim sa v duši aby s apostavyl a nič
nemaj strach ak ide do tuheho(a isto sa ti postavi).
prosim že s tym že sa už nikdy nepostavy sranduješ nie važne poradte niečoo