Nemáte niekto skusenosť so skutočne dobrým opaľovacím kremom na tvar, dostupnym u nás, s vyšším faktorom UV aj UVB a tiez aby nebol ani prilis drahy? :) O niekolko tyzdnov idem do Bulharska takze chcem byt poriadne vyzbrojena a hlavne sa nespalit!:) Dakujem... A krasne prazdniny vam vsetkym!!;)
Dobrý opaľovací krém na tvár
aluska a ako si to mám vypýtat v lekárni?ako sa to presne nazýva a je to moc drahé?a nieje to moc tmave?
metla existuju opaovacie tonovacie kremy s faktorom..maju ich bioderma aj avene...ale bezne v drogerkach ich asi nenajdes, bohuzial...ale inak ja pouzivam tu biodermu na dovolenky pri mori v lete a je super..som s nou velmi spokojna
Ahoj.Existuje nejaký opalovací krem ktorý je zároven aj make upom?cize mi zakryje akne a jazvicky?dakujem za odpoved.
ja pouzivam jednoznacne garnier tonovacie mlieko..nerobi flaky a nerisaveju z neho vlasy v okoli tvare ani mihalnice :)a je super aj na telo
Daylong mam aj ja...mam ten sprej s faktorom 25...
Ahoj, ponukam cez internet rozne pripravky na opalovanie SPF 6 az SPF 50 za vyhodne ceny -odkaz odstránený- , je to talianska kozmetika, ktora ma 26 rocnu tradiciu
ahoj..ja som veelmi spokojna s niveou...a aj tebe peknu dovolenku...
Daylong je veľmi dobrý sú rozne faktory.. zaručená kvalita..dostať ho v lekárni.. ale dobrá je aj Nivea a garnier tie su o niečo lacnejšie