Ahojte, uz nejaky ten cas zistujem ze mam nadmerne cervenu tvar. Ci uz po sportovej aktivite alebo inej praci vtedy naozaj velmi, alebo ci uz pri normlanych cinnostiach. len si zaviazem snurky vystrem sa a som cerveny jak paprika.
cim to moze byt?
zacina to byt aj pomaly psychicke bo ked som v spolocnosti a pripominam si ze urcite som zasa cerveny, tak o to viac sa cerveniem...
skuste mi prosim vas s tymto poradit. dakujem
Červená tvár
no to aj ja vzdy po sporte rychlo do chladku ale aj tam citim ako sa mido hlavi akoby vali taka horucava a je to tu zas...a ten tyran telocvikar je rovnaky ako vsetci...to ze som okej si ja tiez hovorim stale dokola a stale rychlejsie az si nakoniec poviem: si ty zase ale krava...vies ja milujem sport a s kamaatou a tak je to pre mna naj relax ale s tymto...
skusam si toho nevsimat. aj ked to je dost tazke. a skoro stale si hovorim ze: som okej som v pohode klidek klidek.
a to ked po sporte tak sa snazim rychlo dostat do normalu. myslim niekam kde nieje teplo skor dobry vanok.stale si hovorim ze mi je dobre a som okej.
v horucom letnom autobuse neznasam ked stojime.milujem ked uz sa rozbiehame a jemny cerstvy vetrik ide na mna.
vies ja neviem co s tym mam robit...akoze som najskor myslela ze pomoze make up, ale to nejde lebo ked sa velmi potim aj tak make up nemozem mat. prezivam to dost zle v tom zmysle ze mam ottrasne spoluziacky a toto je uzasny dovod aby sa mi smiali, alebo aj chalani sa mi rehocu a potom mi to uz ide aj na psychiku ze len aby sa mi nesmiali a je to tu zas. ale nieje to prijemne ani ked sa sama korculujem alebo tak ze vsetci kukaju jaka som cervena...a ty? co stymrobis?
zuzic som rad ze niesom sam. robis s tym nieco alebo ako to prezivas?
david, toto aj ja mavam hlavne po telesnej alebo pri nejakej telesnej namahe...nikto ini nie je cerveny len ja a je to dost blbe ked spoluziacky zacnu s tymi narazkami
Tak si predstav že všetci okolo teba su trafený... a že iba ty si normalny. Pomaha to aj mne.