Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Make up pre najsvetlejšiu pleť aká jestvuje

Príspevok v téme: Make up pre najsvetlejšiu pleť aká jestvuje
m.o.n.i.k.a.

Hello! Mám veľmi svetlú, bielu pokožku, (neopaľujem sa, v mojom prípade je to zbytočné, vždy len sa spálim, a nefandím samoopaľovákom). Predstavte si typickú Keltku - ryšavku - pleť s farbou mlieka, pehy, občasné začervenanie na lícach (rosacea). Zháňam make up, ktorý by aj niečo prekryl, nie len taký krémik, ale zdá sa že ŽIADEN odtieň nie je dosť svetlý. Nevyskúšala som veľa vzoriek; krycí krém Oriflame - odtieň "porcelain" je zatiaľ najlepší (aj tak je trochu tmavý). Chcela by som vedieť, či v našich drogériach/lekárňach dostať nejaký poriadny svetlý makeup... Vopred ďakujem :-D

mirka 23

Neviem, či sú vzorky make upov MF. Podľa mňa nie. Ale vo Fannku sú testery, a myslim, že ti dovolia vyskušať si make up na tvár. Ale sú aj líčiace akcie, keď ťa vyzážistka nalíči a poradí ti.

m.o.n.i.k.a.

Smajlik, určite vyskúšam vzorky oboch (Lasting Performance aj Miracle Touch), len dúfam že ich budú mať :-). Odtiene Miracle Touch podľa stránky www.maxfactor.sk sú ok, len neviem, či tak dobre budú vyzerať i na pleti... Takto som sa už viackrát obabrala... Na webstránkach hádam všetky makeupy vyzerajú svetlejšie než sú.

[zruseny8]

m.o.n.i.k.a.
dakujem velmi pekne za odpoved, ty si tiez nad tymto make-upom rozmyslala? mirka 23 napisala ze maju aj nejaky supersvetly. skus si to kuknut, pretoze celkom dobre ohlasy su nan..

m.o.n.i.k.a.

Sorry Smajlik, viem že otázka nebola určená mne ale.... ten max factor stojí cca 440-500 Sk, teda okolo 16 eur. :-) Aspoň podla toho, čo sa na nete píše.

lizanka

aj ja som bledula, aj ked nie az taka ako ty, najsvetlejsi make-up aky som nasla je Max Factor Lasting performance c.100 Fair, ten mi dokonale sadol, ale pravdepodobne aj tento bude tebe trosku tmavy. vraj az mrtvolne bledy je od Vichy Dermablend c.15, ale vraj je dost hutny a tazko sa roztiera, takze asi nerobi dobre pleti, ale osobnu skusenost nemam, inac aj Affinitone od Maybelline ma aj dost svetle odtiene, ale az tak nekryje.