Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zehlicka na vlasy

kolpi

moja sestra ma zehlicku znacky Remington, no neviem, ktory typ ...kazdopadne sa s nou daju zehlit aj mokre vlasy a musim povedat, ze vzdy, ked som si ich vyzehlila, spoluziacka nechapala z toho, ake leskle vlasy zrazu mam...trik vraj spociva v tom, ze ked sa tie vlasy zehlia mokre, je to pre ako keby taka kora, pretoze ta zehlicka pri zehleni pomaly vylucuje molekuly nejakeho balzamu, ktory ide rovno do vlasov, a preto su take krasne :)

moncsi_42

ahoj..chcela by som si kupit remington zehlicku na vlasy ale neviem ktora je najlepsia.chcela by som taku s ktorou sa daju robit aj vlny.ktora je nato najvhodnejsia???

bettyna

pre nerozhodna-
tak s tých troch určite tá Babyliss 86E, skúšala som aj tú Remington 2014 nič moc, no teraz mám od Goldentech Achae 15A - a tá je veľmi dobrá, lepšia ako tá Babyliss

jablcko3

ahoj,ja mam remington 9000, je perfektna, ziadne nedostatky, vyzehli rychlo, da sa do nej pridat aj voda, a tym padom je menej skodliva pre vlasky. uzasna je, (co vsetko ma si lahko vygooglis), ale co s atyka skusenosti - fakt je super..

neroznodna

ktoru s tychto zehliciek by ste mi poradili, ja uz som z toho cvok chcem kvalitnejsiu co najmenej skodi vlasy. ktory povrch je lepsi keramika+teflon+toumaline alebo titan keramika??

BABYLISS ST86E - Keramická žehlička pre profesionálne výsledky, Unikátne použitie NANO technológie, SOL-GEL Titánovo-keramický povrch, ACT technológia pre stálosť zvolenej teploty, Výnimočná veľkosť dostičiek: šírka 30 mm, dĺžka 110 mm, Super rýchle rozohriatie (120°C za 20 sec.), Elektronická regulácia teploty 130°C - 230°C, Sametový vonkajší povrch pre natáčanie vlasov, Bezpečnostná funkciae automatického vypnutia, Profesionálna tepluvzdorná podložka, Farba: metalická čierna - zlatá, Ideálna pre stredné a dlhé vlasy

REMINGTON S 1051 - Úzka vlasová žehlička, trojitá ochrana ( keramika, turmalín, teflón ), rýchle zohriatie ( do 30 sek. ), digitálna kontrola teploty ( 130° - 200°C ), LCD displej pre nastavenie teploty, automatické vypnutie

REMINGTON S 2014 – Žehlička Pro Slim Ceramic 230, úzke žehliace úplochy, trojitá ochrana : keramika / teflón / turmalin, nastavitelná teplota, rýchle zohriatie