ahojte kto mi vie poradit co pomaha nato aby som mala dlhe a zdrave vlasy??? dakujem..
dlhe vlasy
mirka 23 ja som si dala o pol siedmej na vlasy hennovy zaabal aa mozem si ho nechat do rana na hlave??neposkodia sa mi tak vlasy ked ju budem mat viac hodin na vlasoch??
Tak rast vlasou neovplyvníš..Je to genetika niekomu rastú rýchlo niekomu pomaličky..Z našej rodiny som tiež jedina ktorej vlasky rástu rýchlo..V 9triede som mala vlasy presne po plecia,,take vetsie mikado..dnes som uz 2hacka na strednej a mam vlasky pod zadok dlhe a husté a este do toho pekna tmavo hnedá farba..Vlaskom napomozes rast tak ze si kazdy mesiac das podstrihnut konceky,,pretože "rozštiepeny vlas=mrtvy vlas"...Treba sa aj starat,rozne vyzivne masky aspon 1x za týžden...Ja používam žltu Elseve na rozstiepene konceky,,ta maska perfektne zjemnuje vlasy..A poradim ti..negeluj si vlasy ani moc nelakuj..Mozno mam aj preto také zdrave a dlhe vlasy,,pretoze som ich nikdy nezatazovala...Takže smelo do starostlivosti..drzim palce
ja chcem mat tiezz dlhe vlasy to je zamozrejme ale nic a nic mi nerastie uz od 2 triedy som bola ostrihana a od vtedy len podstryhovana a nic sokujuceho necekalo iba furt ten isty vysledok za rok 4 cm tak uz od zuufalstva som si dala zapliest bavlnky do vlasou az po paas aa teraz som stastna ze mam daoc dlhe na hlave :D
neni to nahodou v genetike??? niekomu rychlejsie niekomu pomalicky :ˇ)
....daj si ich predlžiť keratínom,načo čakať dlhé roky.