to po com som tak tuzila, to v co som tak dufala, vsetko sa razom zmenilo, znicilo, ostala som sama, bez pomoci, bez lasky, bez otca mojho dietata, opustil nas skor ako sa stihlo dieta narodit a situacia je zda sa neriesitelna, mam dve moznosti:
1. ist na potrat a zabudnut na vsetko
2. nechat si dieta a pretlkat sa zivotom uplne sama, bez pomoci, bez perspektivy, zit v neistote.
Co mam urobit, prosim co?!
potrat
bude to Tvoje srdce,ktoré bude kráčať po Tvojom boku..verím,že ocko dieťaťa sa spamätá a Ty mu odpustíš.Láska je tá najsilnejšia vec na svete..
Pusicek, ako si sa rozhodla?
Pamätaj, žiadna kaša sa neje horúca, ono sa to utrasie a nakoniec dobre dopadne. Vieš koľko žien bolo v rovnakej situácii ako ty a prešlo to, poradili si s tým. Nemáš rodinu a osud ti ju takto prihral. Teraz už budeš mať niekoho, kto bude len tvoj. Tvoja rodina. Nezabíjaj ju. Všetko sa dá, v prvom rade ten chlap ti bude musieť prispievať a je mnoho ďalších možností ako pomôcť mamičke v núdzi. Hľadaj riešenia a nevzdávaj to. Keď pôjdeš na potrat, nikdy sa s tým nezmieriš. A raz ti tvoje dieťatko poďakuje za to, že si ho nezabila. To bude odplata za všetko, čo pre neho urobíš. Držím moc moc palce.
nechaj si drobceka co v sebe nosis...uvidis aka budes stastna ked ho budes drzat v naruci
dietatko je nadovsetko... bude ti robit ohromnu radost... sama som tym presla, bola som presne v rovnakej situacii takto pred rokom...presne presne ;) aj som sa tak dostala k tomuto linku tu, ze ci som to nahodou nepisala ja ;) kazdopadne ja som sa rozhodla dietatko si nechat a teraz nelutujem... maly ma 5 mesiacov a je to najvacsi zazrak, vsetko co mam a vsetko nacom zalezi..a ked sa kazde rano zobudzam pri nom a on sa na mna usmieva, to je proste pocit, ktory sa snad neda ani opisat.. ja som ale bola hlupa a dovolila som aby mi henten chudak pokazil tehotenstvo... to nedovol.. dietatko si nechaj a TES SA NA NEHO.. miluj svoje brusko a ver mi ze to stoji zato.. presne viem o com hovorim ;) drzim palce, pa
aj ten moj sa podobne zachoval na zaciatku. Ked som otehotnela, ze dieta to urcite nie, nie sme pripraveni ( i ked uz nie sme najmladsi), aj ked sme planovali svadbu, zrazu ked som otehotnela, zacal, ze radsej ma bude ranit teraz ako neskoro a on sa vlastne zenit ani nechce, ze si ho chcem zobrat, len preto, ze som tehotna.... ale ja som si povedala svoje, ze ja si babatko necham. A poviem, trvalo mu to zopar mesiacov sa spamatat, ale vratil sa ku mne a myslim, ze sa trosku na nase male aj tesi, i ked jasne, ze to nepovie nahlas (vsak chlapska hrdost). Ale pravdu povediac, je to otrasne, ako vie chlap sklamat, asi vacsie sklamanie ani neeistuje. A i ked sme o5 spolu, aj tak asi nidky nezabudnem na tie jeho slova volakedy a ako ma ranil, ale momentalne to neriesim a uvidime az casom, ci sa skutocne spamatal. A je to tazke, ked nemas rodinu, ale snad nejaku kamaratku.. tak vela stastia.
Hm, tak to je potom dobry hajzlik...Predpokladam vsak, ze papier na neho nemas, co? Myslim tym sobasny list, ktory dava zene apon aku taku "poistku". To si si len ty zobrala hypoteku na byt a od s tebou byval len tak? To je sialene. Verim, ze sa k tebe vrati, aj ked ja by som takeho nechcela, ovsem tehotna si vyberat velmi nemozes.
odkedy prispievam na toto forum zistila som ze chlapi vedia byt poriadne zbabeli a len hraju pred nami ako si vedia so vsetkym poradit.osobne takuto skusenost nemam ale precitala som si uz kadeco a aj v tejto teme na ktou poslala jajka odkaz sme si najprv mysleli ze uz sa nic na dobre neobrati.lenze vsetko sa to otocilo a chlapec sa spamatal aj ked sa spraval ako idiot na zaciatku.a je z nich pekna rodinka.
ale chapem ze to ti nezarucuje taky isty koniec ale myslim ze ak by si si dietatko dala vziat este viac by ta to zlozilo.ja si sice neviem svoj zivot predstavit bez manzela a jeho pomoci ale zivot bez dcerky by uz fakt bol onicom.
pusicek, pozri si tuto temu :
www.zdravie.sk
a sleduj od zaciatku. chlapom casto hrabne ked zistia ze budu otcami, potom sa niektori uvedomia, mozno to bude aj tvoj pripad
ziadna z moznosti nie je ok. ak si ho nechas, budes to mat fest tazke v zivote ale na druhej strane si nebudes nic vycitat a hlavne potratom mozes prist o moznost mat dalsie deti nehovoriac o vycitkach svedomia po cely zivot. to babo za to nemoze ze otec sa tak zachoval. ja by som si ho nechala. nebudes sama, budes mat predsa to male.