Mám 16 a mala som s priateľom pohlavný styk. Bolo to môj prvý krát a niekoľko krát sa mi už stalo, že som si zabudla dať antikoncepčnú tabletku načas. Bojím sa, že som tehotná. Môžem byť tehotná i keď priateľ nemal ejakuláciu? Niekde som čítala že áno, niekde že nie. Použili sme aj kondóm, ale bojím sa aj tak, pretože som stále hladná, často mi býva zle, hlavne keď sa najem a ráno a mám výtok. Lenže nemôžem si kúpiť test bez toho, aby to nevedel otec. A keby som náhodou bola tehotná tak koľko by ma vyšiel portat? A musím mať súhlas rodiča? Prosím napíšte mi čo si myslíte o tom. Ďakujem.
PROSíM PORADTE MI..BOJIM SA ZE SOM TEHOTNA!!!
no to mi uz povedali ze mozno preto ze sa bojim ze si to vsetko len nahovorim a potom to tak vyzera
a este aj ked sa do teba naurobil...ved ste mali kondom,ktory predpokladam nepraskol a tak nemas byt z coho tehotna... a to ze byvas hladna a tak, vsetko si iba nahovaras...
aj ked mam priznaky?...no do 12 hodin to bolo asi..
Pokial si vezmes tabletku do 12 hodin, ucinok antikoncepcie sa neznizuje. Takze ide o to, o kolko si sa omeskala...
Ale ked ste pouzili kondom, tak sa uz vobec nemas coho bat.
Pokym vam kondom nepraskol, ani sa vam nezosmykol, tak je podla mna nulova sanca, ze by si mohla byt tehotna. A odporucam ti, nastav si na mobile budik alebo pripomienku, aby si na tabletku nezabudala :-)