Ma s nou niekto skusenost?potrebovala by som ju,ale zevraj to ma dost velke neziaduce ucinky.dakujem
Tabletka Po
pardon... je draha... ale oproti moznemu potratu alebo vychove dietata je to nic. Nech ti priatel prispeje.
nic v zlom ale nechapem baby ako ty, co na to idu bez vsetkeho... ja som taky sex zazila az ked som zacala brat tabletkya to sme pohlavne zili uz niekolko mesiacov. Ani vo sme by mi nenapadlo ist len tak, naostro...
Viem, ze ta tabletka nie je draha, ale odvolavat sa na to, ze si mala den po ovulacii je blbost. Kup si ju kym nie je neskoro...
mel uz ti to tu bolo vysvetlene. Su to tzv kvapky lasky, ktore penis vylucuje (je to prirodny lubrikant) a tie mozu obsahovat male mnozstvo spermii. A aj tie mozu stacit na to, aby si bola tehotna.
Ani by si neverila kolko ludi sa spolieha na prerusovanu suloz a kolkokrat zlyhala...
Mel, predpokladam, ze kedze mas 16, tak ani tvoj partner nema neviem aku skusenost v sexe. Ty sama musis vediet, ci sa ovladal alebo nie. Mladi chalani sa casto urobia skoro ... Netvrdm, ze si tehotna - nemusis byt. Ale je tam nejake percento, ze sa semeno dostalo do teba. Tak ako je aj mala sanca, ze si este mohla byt plodna. Mas dve moznosti - bud nechas tak a abudes cakat alebo to poriesis tabletkou. A nabuduce URCITE PREZERVATIV!!!
Ak sa bojis, chod si pre tu tabletku ... moze ti trosku rozhadzat hormony, ale budes mat aspon istotu. Musis ju vsak zobrat do 72 hod od pohlavneho styku, cim skor tym lepsie. Len sa urcite porad s lekarnickou, ci ju mozes zobrat na svoj tlak.
Nuz, plodne dni sa mozu pretiahnut aj dlhsie ... to su len dva dni od 30eho. Co sa tyka tabletky - Escapelle sa da kupit v lekarni bez predpisu, stoji okolo 20 EUR myslim ... musela by si sa poradit s lekarnickou, ci to mozes zobrat vzhladom na svj zdravotny stav. Avsak ked sa chlapec neurobil, a ty si tych par dni po ovulacii, pravdepodobnost je naozaj mala ...
prečítaj si aj tému escapelle - tak sa volá tá "tabletka po".dostaneš ju v lekárni bez predpisu - cca 20 €