Dobry den, prosim nevedel by niekto poradit?
Skusim sa to zhrnut, vo februari som prekonal nejaku virozu, teploty 39 stupnov...a zaciatkom aprila ma zacakla boliet a krutit hlava, a zacal som citit stuhnutie lytok. Do dnesnych dni, teda 3 mesiace, sa boelest hlavy viacmenej vytratila, ale ostali a problemy s nohami. Hlavne prava noha ma boli ovela viac ako lava. Ked lezim ci sedim, spim, bolest problemy necitim, akonahle sa vsak postavim citim akoby zablokovane, stuhle, zdrevenene svaly stehna nad kolenom, stuhle lytko...problemy citim hlavne ked chodim a stojim, niekedy my bolest vypichuje i do druhej nohy...inak som mal celkom dlhodobo mierne zvysene teploty nad 37 a doteraz trvajuce zaslby svalstva, akoby brnkanie, cukanie svalov po celom tele, na nohach, tvari, krku...asi vsade.....inak bezne neuro vysetrenia EMG, EEG, MR su negativne, rovnako infekcie a krvne testy az na mierne zvysene ASLO a CRP ale vytery nepreukazali stretptokoky...
NOHY
A co vysetrenie na lymsku boreliozu. Ak ked je pravdepodobnost mala, lebo si mal priznaky od februara, aj tak sa daj vysetrit, priznaky su podobne.
mononukleozu som prekonal, a v podstate neviem ani kedy, ale je v sucasnosti negativna
mononukleoza to nemoze byt?