Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

OKRUHLA TVAR-uz som uplne zufala...

Príspevok v téme: OKRUHLA TVAR-uz som uplne zufala...
prečo ja???

viem,ze su aj dolezitejsie veci v zivote,ale nech robim co robim,nepomozem si.mam gulatu/okruhlu tvar a komplikuje mi to zivot.kamaratky pridu do obchodu s okuliarmi a mozu si vybrat hoci ktore,vsetky im sadnu.mne nesadnu ziadne,ktore sa mi pacia,vyzeram v nich jak dilino.ani vlasy si nemozem zopnut do gumicky,alebo vycesat do drdla,ale musim v lete, ked som totalne spotena,mat moje rozpustene vlasy,(ktore mi zakryvaju tvar)hodene na mojom spotenom chbte,neznasam ten pocit,ale keby ich zopnem,este viac zdoraznim tvar tváre.nemam ziadne licne kosti,ale licenku si nemozem dat.licenka ma zvyraznit licne kosti-ja ziadne nemam.telo nemam neako extra vychudnute,ale tucnu,baculatu postavu rozhodne nemam-proste normal.no o tvári sa to povedat neda.uz som zufala...

wyattt

aj ja mam taku, skus cvicit tak ze vyslovujes zretelne x-ó-x-ó :) a makeup taky ze si ciernou ceruzkou rozotries tam kde by si chcela mat chudise. proste ciary. tmave vlasy su dobry napad, no ja aj tak zosvetlujem :)

martinkaaa

vies co skus si dat stmavit vlasy,alebo skus tmavsi makeup na tvar s hnedou licenkou po stranach tvare docielis jemnejsie linie.
ak si chces zapinat vlasy tak si este priloz sirsiu latkovu celenku na vlasy pekne to podla mna vyzera prave na okruhlejsiej tvary...

fliacik2

karolinaa8
celkom pekny uces...myslim, že aj pristane okruhlej tvári..pretože sa odporúčajú postupne zostrihane vlasy okolo tváre

Lucinka33

karolinaa8, podla mna taky uces pristane k okruhlej tvari. Ale cesticku v ziadnom pripade nedavaj na stred ako na tych fotkach Doutzen, ale na stranu. A bude to super.

mellinda

Ked si vlasy vypnes hore, nechaj si par spustenych pramenov po bokoch, alebo asymetricku ofinu, to by mohlo pomoct. A nezufaj, su aj ovela vacsie katastrofy. :-)

mnamka257

zjemni svoju tvar okuliarmi s rovnymi liniami.hodia sa ti kubistickeramy, naopak gulatym a mucha pukom okuliarom sa vyhybaj.a nebud z toho zufala.ved aj tie kamaratky co im sedia kazde okuliare maju urcite nejake chyby ktore ty nemas.nikto nie je dokonaly... :)

jujula

toto si precitaj:
korzar.sme.sk
a potom si na nete popozeraj ake ucesy sa hodia k okruhlej tvari a akym sa naopak vyhni. uvidis, aj gulata tvar sa da opticky zostihlit