Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

NEVERA :o(((

Príspevok v téme: NEVERA :o(((
nestastna111

ludia, pls neviem co mam robit... :o( Prosim nesmejte sa a nevravte mi ze take veci sa stavaju, len prosim o vas nazor... :o(
Zistila som ze moj priatel ma podviedol :o((( Viem ze mi kazda budete radit vykasli sa nanho, urobil to raz, urobi to znova. Toto vsetko ja viem, ja by som len chcela pocut nazor tych ktory su spolu aj ked tiez zazili v partnerstve neveru. Dokazali ste sa nad to preniest? Fungujete v partnerstve? Je to horsie, lepsie???

Ja fakt neviem co mam robit...

Podviedol ma presne pred rokom. Bola som vtedy dva mesiace mimo SK a je pravda ze sme mali v tom obdobi pauzu, ktoru chcel on. Lenze boli sme spolu v kontakte kazdy den, stale mi pisal a vravel ze to bola chyba ze ma miluje a podobne veci ved viete...
Lenze ja som to zistila ked som si sla zavolaz z jeho mobilu, bo svoj som mala vybity a nasla som mu tam sms od nej. Si pisali v pondelok. CHAPETE???? O tom ako ma nanho chut ake to boli krasne casy ked spa spolu nasmiali ako kone cele noci... no je mi z toho na grc...
Prisahal mi ze to s nou ukoncil este kym som bola prec a odvtedy s nou nebol nijako v kontakte az do tohto pondelka, ked si s nou pisal... Vsetko toto si ja ale pravdaze este overim... tu handru si odchytim a poriesim ju...
Ale dajme tomu ze mi hovori pravdu...

Vas nazor? :o(((

nestastna111

darika:

ja viem ze v tom ma prsty aj moj chlap lenze jeho aj napriek tomu stale lubim, ona bola moja kamaratka a pozna nas obidvoch, vedela ze sme mali prave krizu a vyuzila to. Vedela som to ze po nom ide ale neriesila to.

Ja viem ze som vybusnejsia povaha a tu "kasu" dostal aj moj frajer, lenze caka to aj ju... Nech si nemysli ze jej to prejde len tak...

darika

Nepodstatne
Preco pises o tej zene,ze je slapka?Vies kto su slapky?Ked dokazala odpustit partnerovi,tak netreba tu druhu osobu tak oslovovat.Bol v tom aj on.Je to len uboha slabost nadavat na milenky ale chlapom odpustat.

nestastna111

npodstatne:

tu flandru si podam o to pokoj... neminie ju to... Dakujem ti za tvoj nazor :o( my sme mali tu pauzu po 7 rokoch chodenia trvala pol roka z toho som bola nasjkor ja 2 mesiace mimo SK a potom on.
TEraz strasne lutuje a prosima aby sme sli aj do poradne, ze urobi vsetko pre to aby nas vztah zachranil, viem ze to mysli uprimne nikdy som ho nepodozrievala ani nic take. Ale nie som hlupa viem ze kazdy chlap ked dostane prilezitost tak ju vyuzije. Zalezi len v akej miere.

Ja mu velmi chcem dat sancu, ale neviem ci dokazem na to nemysliet vzdy ked sa mu pozriem do oci, vzdy ked sa ma dotkne... :o( Da sa to vobec prekusnut???

darika

neky2
Za normalnych okolnosti by som ti povedala zatial robit ako doteraz a moc nesilit,lebo ju mozes este viac odradit.V tvojom pripade to vidim,ze manzelka niekoho ma.Ten telefon nie je pod vankusom len tak.To mas jasny dokaz,ze ho tam ma pre niekoho.To,ze ti ale este nechce priznat,moze ale znamenat,ze je len zalubena a zmetena ale sama nevie co dalej.Pretoze by ti hned povedala na rovinu.Mal by si si to nejak overit,aby to netrvalo dlho a neslo do hlbky,kym je to v zaciatku.Este ju mozes ziskat zpatky.

lill

Ufff, tak mas to tazke, verim ti. Ja mam vztah tri roky a nastastie som neverou este nepresla. Ale rozmyslala som nad tym, co by som urobila ja...asi by to dost zalezalo na tom, aka by to bola nevera, taku jednorazovku by som odpustila skor ako dlhodobu neveru. Podla mna sa cez to da preniest, poznam pary ktore to dokonca este viac zblizilo. Na tvojom mieste by som mu asi dala sancu, lebo som toho nazoru, ze kazdy moze urobit chybu a kazdy si zasluzi sanca. Sama na nom musis vidiet ako sa teraz sprava, ci to lutuje a snazi sa to napravit fakt uprimne.

A najdolezitejsie podla mna je, ked sa mu raz rozhodnes odpustit, tak na to zabudni pokial mozes a nevytahuj to pri kazdej hadke.

Ale je to na tebe, len nikdy nemas istotu, ze ta nepodvedie aj ten dalsi.

nepodstatne

no ten môj sa so mnou kvôli inej dokonca aj rozišiel...po 2 a pol roku...ale len na dva dni, bol s ňou a uvedomil si, že to nejde, že ma miluje a nechce žiadnu inú...ja som mu samozrejme odpustila, bolo to prvý a posledný krát, čo to spravil, verím mu...nikdy nespravil nič, čím by mi ublížil, okrem tohto...vždy sme mali dokonalý vzťah, fakt sme boli vzorový párik pre všetkých našich priateľov a tak...
Takže moja rada - daj mu šancu, odpusť...ale len raz! Daj mu pocítiť, že to už nikdy tolerovať nebudeš. nech si nemyslí, že si s tebou bude robiť čo chce...ale zase mu to nepripomínaj každý deň, lebo sa z toho zblázni...jeho to samého určite mrzí, tak mu daj šancu:)

a tú šľapku si podaj! nechápem, ako môžu mať niektoré "slečny" na takéto veci žalúdok...rozbíjať vzťahy...

no každopádne, ja som s tým mojím stále...je to pár mesiacov od toho incindentu...a neľutujem:) práveže by som povedala, že náš vzťah to niekam posunulo, na vyššiu úroveň...treba si aj takými vecami prejsť...

daj vedieť, ako to dopadlo:) držím palčeky...srdce ti napovie:) ak ho miluješ, nie je čo riešiť:))

neky2

Ahoj mam obrovsky problem a proto zde píši, moje žena se chce semnou rozvest když sem se ji zeptal proč tvrdi mi že jje to čas od času co se vše stupnovalo a že čas od času zjištovala že mně přestavala milovat a ted to utlo uplně řekla mi do oči že se chce rozvest ještě před pul rokem když pracovala tady u nas v dědině se vše dalo ale nastoupila do nove prace dělat barmanku a jeji prace začina kolem devate a konči ve dvě v noci čas po čase semnou spavala a molovali smem se ale najednou jakpo by utlo pořad řikala že je unavena začla zanedbavat domacnost a ja se musel starat i o syna misto aby byla s nama večer doma sebrala se a raději šla s kamaradkama na diskoteku pařit a ja zustaval přes noc doma sam a tak to šlo tyden co tyden už to trva pul roku a najednou přišla stim že mne nemiluje a stratily se veškere city ke mně a přitom ja nechodim do hospody zpravuji pro nas domek staram se o kluka věnuji se mu a ona prostě řika že to neni vše že v tomto vstahu nebude štastna jsme spolu 10 let a mame 5 leteho syna když se ji zeptam jestli v tom je chlap tak mi tvrdi že neni blba a že do toho nebude michat ještě druheho chlapa denně když jde spat schova si kabelku pod postel kde spi a telefon pod prostěradlo a pod hlavu a jde spat co si otom myslite myslite že dostanu šanci a znovu se mi vratí ja ji stakle miluji a představa že bych ji mněl stratit a syna je šilena poradtě mi prosim vaš nazor moc děkuji

lynx

ahojcek, nezavidim ti teraz to cim prechádzas. Ja som si jednou velkou neverou presla. Bola som s tym clovekom štyri roky. Po 2.5 roku som zistila, ze zije este s jednou zenou. O nej mi povedal, ze je to skor ako kamoska..a bla bla bla. Bola som hlupa a chcela som tomu uverit, lebo som ho milovala. Avsak som mu uz potom nikdy neverila. Patrala som dalej, stale som ho podozrievala, ze ci je zas s nou, alebo ci dokonca nema ine. Stal sa zo mna profesionalny spion. Stale mi vravel aka som uzasna, ze ma miluje, ze chce so mnou deti, svadbu, ze pre nas stava dom, ze som jedina zena ktoru kedy miloval a miluje. Ved to poznas... Ale ja som mala stale divny pocit a tak som mu postupne prisla na to, ze ma podviedol cca s dalsimi 6 babami. Zakazdym mi hovoril, ze to uz bolo davno, ze s nimi nie je v kontakte a podobne blbosti. Z mojej skusenosti len jedna vec. Zbal si svestky a nechaj ho tak. Lebo keby ta miloval, nenasiel by si inu a ani by s nou nespal. Aj ked ste boli od seba. To je moj nazor. Hlvane mu uz nebudes nikdy verit a podozrievat ho budes stale. To si pamataj. kasli na tu babu, co s nim spala, pravdepodobne nevedela, aky je medzi vami vztah. Ona za to nemoze. A btw. uspesne som sa rozisla a nasla som si toho najskvelejsieho muza na svete. Takze ani ty nevies co ta caka za druhymi dverami. ake krasne prekvapenie.