Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co to zo mna tecie pri sexe?

bobulocka

alzbee- asi si ma velmi nepochopila a taketo pripomienky si mozes nabuduce nechat!
nie nesrandujem, viem vsetko o sexe! ale toto sa mi nikdy pred tym nestavalo, preto ma to stve.
samozrejme,ze nemyslim "vytok" (sekret) zo vzrusenia, kt.sluzi ako prirodny lubrikant, ale toto je cire, tekute, ako voda(ci moc) a je toho hrozne vela!! ako som pisala, doslova to vyteka zo mna!
sexy girl- dakujem za poucne vysvetlenie,ale tolko este ovladam z toho.ale si mila,ze si ma neodbila :o)

sexy girl

To co z Teba tecie nie je moc a ani nic hnusne ba prave naopak znamena to ze si velmi vzrusena a penis moze lahsie do Teba prenikat.Niektore zeny maju pri sexe prave naopak velmi suchu vaginu a to moze sposobovat neprijemne bolesti.No vies ako to byva byt na sucho nie je nikdy bohvieco a teraz aspon budes vediet co tento vyraz znamena.Vsimaj si skor ci nebyvas prilis mokra pocas dna ked nesexujes pretoze to by Ti mohlo naznacovat ze mas nejaku infekciu ktoru treba vcas preliecit.V tom pripade zajdi za gynekologom a ten Ti s tymto problemom pomoze raz dva pretoze kazda zena prekona pocs svojho zivota minimalne jeden krat urcity druh infekcie ktora by Ti mohla casom sposobovat nemale problemy.

alzbee

To dufam, ze srandujes s touto otazkou...lebo ked uz sexujes, tak by si mala vediet aspon tie najzakladnejsie veci...