ja viem ze tato tema tu bola uz velakrat,ale chcem sa spytat,ja ten zapach citim stale aj par minut po umyti zubov v tom mieste, kde sa prehlta,moze to mat suvis ako sa pri pachu z ust hovori so zaludkom?zuby si cistim pravidelne 3x denne,pouzivam vsetko mozne,som s toho zufala a rozmyslam nad tym vysetrenim zaludka....
Zapach z ust
Kysla chut zapach z usta ...skus si prejst zubnou kefkou po jazyku ale uplne zo zadu jak citis tu kyslu chut...a potom ovonaj kefku...skade sa berie ten zapach ? umy si jazyk poriadne zubnou kefkou az dokym neuvidis ze mas jazyk uplne cisty bez bieleho povlaku...
niekomu pomoze zut zeleny petrzlen(vnat). Ale nedostatok zaludocnych kyselin(prejavuje sa ako pala, nafukovanie, grganie, pokazeny zaludok casto)je treba odstranit doplnkom inac je travenie ako take a absirbcia zivin narusena, co ma hrozne vela nasledkov.
lekorka ja nie som odbornik to by ti skor vysvetlil RNG alebo damian co su to enzymy ale asi tak v skratke pomahaju cistit telo a podielaju sa na traveni nachadzaju sa v surovej zelenine a ovoci lenze pri teplote okolo 40 stupnov sa nicia takze nasa varena strava ich neopsahuje a to je chyba kazdy clovek by mal denne jest surovu zeleninu a ovocie.inak enzymy si produkuje pankreas lenze ked spravne nefunguje tak asi ich je zacat treba dodavat v tabletach.takze asi v skratke tolko o enzymoch ale ak chces fakt nejaky odborny vyklad tak RNG ti to vysvetli omnoho lepsie ako ja.ak mas povlak na jazyku tak vyskusaj tento test na kandidu samozrejme za ak bude negativny tak to nieje dokaz ze ju nemas ale ak bude pozitivny tak ju mas .ja som to skusal a vysledok bol negativny ale viem ze moja sestra ma kandidu a u nej sa to potvrdilo aj pri tomto teste takze rano ked vstanes tak nalacno ani nic nepi naber do pohara vodu a napluj do nej slina by mala ostat stat kontabilna na povrchu ak sa do pol hodiny zacne tahat ako nit ku dnu tak mas kandidu to jest ten biely povlak na jazykumoze byt kandida.uz pisem dost vela .dalej k tym enzymom mozes si ich objednat u damiana to je ten clanok o kyseline tam je stranka badatel.sk takisto aj ten betain hcl alebo ja si objednavam na stranke uzdravit.cz je to lacnejsie ako od damiana su to produkty od firmy swanson a objednas od nich vsetko co je na stranke swansonvitamins.com ale na ten test s kyselinou je lepsi betain hcl od damiana lebo ten co ponuka swanson obsahuje aj enzymy bromelain a papain a damian mi pisal ze to musi byt cisty betain hcl bez enzymov.
roman08
prosim ta co su to tie enzymy a v akej forme sa daju uzivat?dakujem
este link
www.zdravie.sk
teraz som si precitala tento clanok o zaludocnej kyseline a zistila som,ze mam viac priznakov,ktore sa tam uvadzaju,ale hlavne by som potrebovala spravit nieco s tym dychom,tak by som ten test chcela skusit,chcem sa spytat ci niekto skusal brat ten Betain HCL a ci to pomohlo,dakujem
zuzi14 ta kysla chut to je kyselina.bud chod k doktorovi nech ti predpise lieky alebo vyskusaj enzymy.mne lieky na kyselinu nepomohli maval som ju dlhe roky a vyskusal som vela liekov aj tie najsilnejsie a nezabrali az od rng som sa dozvedel o enzymoch a betaine hcl.tiez som maval pravidelne kyselinu ked som sa prebudil aj po jedle niekedy taku silnu ako keby som si vyzmykal citron do ust.odkedy beriem enzymy mam pokoj najprv prestala po jedle a v noci som ju mal taku slabsiu asi po mesiaci sa stratila uplne a dodnes som kyselinu co beriem enzymy nemal.
Ahojte...aj ja mam podobny problem..ale mne najviac zapacha z ust v noci ked sa zobudim..je to velmi neprijemne a mam v ustach strasne kyslu chut...cim to je? a co by mi mohlo pomôcť?
neviem u mna to asi nema vplyv s tymi mandlami ,zapal hrdla,lebo bolesti som mala naposledy pred 10 rokmi,nemavam ziadne problemy s mandlami a hrdlom,ani nemavam tie biele gulocky mozno jednu za pol roka,ale taku mini,skor si myslim,ze to bude ten zaludok alebo povlak na jazyku,inak drhnete si jazyk kefkou na ktorej mate pastu alebo uplne cistou suchou alebo mokrou kefkou?