Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

dovolenka v svajciarsku

sway

Som rada,ze sa ti ten hotel pozdava.Ja som bola spokojna:-))Ak tam ozaj pojdete daj vediet,ci je to tam stale fajn:-)Mna v Svajci vtedy stvalo to pocasie,tak nemam uplne najlepsie spomienky.Este ma napada,ze ak sa vam zaziada trochu luxusu,skocte aspon na pohar sampanskeho do piano baru Le Mirador Kempinsky v tej dedinke.V zime to bolo uzasne - jedinecna atmosfera.
Tak prajem prijemnu dovolanku,to kempovanie uprimne zavidim,aj ked ja by som si vybrala Svedsko:-))

sway

No nasla som to este:-) Bol to tento hotelik v Mont Pelerin - Chez Chibrac
www.myswitzerland.com
Inak velmi fajn domaca,nas perfektne uvitali,pripravili skvele ranajky a celkovo svajciarske sluzby su vyborne,akurat ako vravim na moj vkus prilis drahe.A tak trosku mi to pripadalo,ze vidiek je tam pomaly drahsi ako napriklad Pariz.

sandraa

dakujem vam za tipy! Geronimo, povodny plan bol Svajciarsko, Lichtenstajsko a sever Talianska, ale to by som potrebovala mesiac dovolenky, takze sa to zuzilo len na Svajc:)Sway, draha krajina,viem,ale ideme hlavne kempovat a zit budeme z lasky,tak dufam,ze uplne nezbankrotujem:)nevies presny nazov toho hotelika? okrem kempu sme chceli skusit nieco take typicky svajciarske, nejaky horsky domcek s domacimi ranajkami,ale to,co sme nasli, je uz obsadene, neviete o niecom? a brusnica, ked som pozrela fotky z tych vodopadov, su zahrnute do planu:)

brusnica

vodopady Rheinfall! Su krasne.. najvacsie v Europe. Su v mestecku Neuhausen, kanton Schaffhausen (asi tak 30-40 min. od Zürichu

sway

Ja som vela necestovala,akurat sme boli na zimnej dovolenke v Eviane vo FR. a par dni pred tym sme boli v Svajciarsku.Isli sme autom zo Genevy,cez Vevey popri jazere a tam sme zostali v jednom takom domackom hoteliku.Vsetko bolo super-ubytovanie,restauracie,akurat pocasie nevyslo,bola strasna zima a nebol sneh,cize lyzovacka sa nevydarila.Ja myslim,ze sa urcite oplati ist navstivit nejake Chateau - vela je prerobenych na hotel.Asi sa do Alp nechystas,tak prirodu ospevovat nejdem:-)A je tam na moj vskus draho.

Geronimo9632

Svajciarsko je samo o sebe krasna krajina ;) ked uz tam budes, odporucam zahrnut do planu aj Lichtenstajsko!!!!