Možno som paranoicka ja neviem, ale ako keby mi čosi hovorilo, že som tehotná...proste ja neviem..stále nad tým rozmýšlam a neviem prečo..síce mávam normálne menštruáciu ale takú zvláštnu..celé sa mi to nezdá:(neni som len prehnane paranoicka??a stále som unavená..a aj keď stále jem aj tak som stále hladná..dúfam,že tehotná nie som..myslíte, že to môže byť aj vyčerpanosťou?alebo ja neviem čim..prosim píšte názory..
Tehotna??
hnacky???to aj to to ovplyvnuje??lebo v poslednej dobe ma dost prehanalooo..:(
ako ja viem ze sa to da...ked zabudnes, alebo hnacky, zvracanie, silne antibiotika..
ale ked beres fakt fakt poctivo presne v tu istu hodinu kazdy den, nezabudas atd atd tak neni sanca ziadna
dancaBB...by si sa cudovala ale poznam jednu babu co brala tabletky a otehotnelaa..
coho sa bojis ked beres tabletky?ved tie tabletky su takmer 100 % spolahlive...naco to beriete ked tomu neverite?
no vsak beriem ich pravidelne..ale beriem ich celkovo antiku 5ty mesiac..lenze prve tri som brala taku drahsiu za 25 € a potom som zmenila na lacnu..za cosi vyse 9 €...ale musi byt taká ista ucinna nie??a naozaj ju beriem myslim si, ze zodpovedne..ale tak, je teda mozne, ze to z tej antiky som taká precitlivena a stale unavena a aj rano mi niekedy byvalo zle ale nikdy som nevracala..len ma tak napinalo..
elisaaaaa tehotna by si urcite nemala byt... A ako dlho beries hak? Lebo ja som nedavno zmenila a teraz mam uplne slabucku menstruaciu. Kazde tabletky posobia inak. S tymi predtym som mala silne krvacanie.
Ak ich beries tak ako mas je tu minimalna sanca na otehotnenie.
však ak neprestanem mať také blbe pocity tak si kúpim aj ten test..ale dufam,ze tehotna nie som..
micaa...praveze ja beriem tabletky.a pravidelnee..a som opatrnaa..ako ked s mojim chlaanom spolu spavame tak sa sice vzdy do mna spravi..ale tak, ked beriem tabletky???malokrat sa mi stalo, ze som na nu zabudlaa..ale hned som si ju dala a potom som sedem dni radsej ani nemala sex...ja si myslim,ze si dost davam pozor..ale tak ked ako keby mi cosi hovorilo, ze som tehotna..nemozem si pomoct..ci to moze byt aj tou antikou sposobene také pocity??
A mas byt z coho tehotna? Predpokladam ze sex mavas a ked dufas ze niesi tehotna tak by mal byt chraneny...
Sama by si mala vediet ci si mohla otehotniet, ak mas pochybnosti kup si test.
Mas menstruaciu, cize by si nemala byt. To ze je slaba nic neznamena, moze to byt aj stresom, hocicim...
stava sa ze aj tehotne maju menstruaciu, nemysleli si preto ze su tehotne a zistili to az ked im zacalo rast brucho.lahka pomoc /kup si test