Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sex za volantom

crazy

ja som tiez vyskusala na frajerovi oral,ked soferoval a este hodinu sa spamataval:))) bolo to na dialnici,takze v podstate rovna cesta,ale tak som sa bala,ze zide z cesty...ale ma zazitok jak svina:))

AdamKrt

Iste, pri soferovani je clovek plny napatia, adrenalinu, lebo musi reagovat. Kazdy zmysel reaguje citlivejsie.

Ale o to je to nebezpecnejsie, pretoze straca clovek kontrolu. Ono sa to nezda, ale staci jediny co len zlomok sekundy a zivot clovek, vsetkych vo vozidla i ludi v dalsich vozidlach, ci na ceste sa moze na cely zivot zmenit...

Chvilkovy pekny pocit ? Mozno, alebo potom dozivotne peklo....

kyblicka

Mam taku skusenost spred niekolkych rokov. Robila som vodicovi - priatelovi oral. Nejak som si riziko ani neuvedomovala, ale povedal, ze to pre neho bol najlepsi, najvzrusujucejsi oral v zivote, takze asi fajn :)

AdamKrt

Povedzme, ze ti partnerka robi oral. Ma ho v ustach a pokojne si to vychutnavas. Zrazu vyskoci kamienok z pod kolesa okoloiduceho vozidla a trafi celne sklo. Alebo niekto skoci do cesty, ci sa tam pripletie nejaky letiaci vtak, atd. Dokonca niekedy male decko hodi kamienok len tak z roztopase... Zazmetkujes, strhnes volant. Partnerka samozrejme zazmatkuje tiez a zuby urobia cvak.
No a ak nehavarujes a nezabijes seba, partnerku, ci niekoho ineho...., tak mas po vtakovi.... :-)

Stoji to za to ? ;-)

No a nehovoriac o tom, ze ked niekde prefrcis, moze si ta vsimnut motorizovana hliadka a mas po vodicaku...

alzbee

A nielen o vas zivot, ale aj zivot ostatnych...to je moc riskantne podla mna...mozno keby ste sli autom po nejakej polnej cesticke, tak budis...ale po ceste...no ja by som tiez neriskovala :))

janekMY33

ale coby bolo ja som to videl opacne muz jej lizal pocas soferovania a nic sa nestalo .Takze daj ju zavolant a sprav jej prstovacku a ona potom uvidi ci je to nebespecne

Mimi323

:D sex počas šoferovania? Ta to musi byť sila, v každom prípade by išlo o život. Tvoja frajerka má pravdu.